מכירות ורווחי שיא ברבעון השני 2014
המכירות ברבעון הסתכמו בכ- 38.7 מיליון יורו, גידול של כ- 12% לעומת הרבעון המקביל אשתקד
ה EBITDA ברבעון הסתכם בכ- 5.2 מיליון יורו, גידול מהותי לעומת הרבעון המקביל אשתקד
- המכירות ברבעון השני הסתכמו בכ- 38.7 מיליון יורו לעומת כ-34.7 מיליון יורו ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ-12%.
- ה EBITDA לרבעון השני, ללא הוצאות אחרות חד-פעמית, הסתכם בכ- 5.2 מיליון יורו לעומת כ- 3.4 מיליון יורו ברבעון המקביל אשתקד, גידול של כ- 53%.
- הרווח התפעולי ברבעון הסתכם ב- 2.5 מיליון יורו לעומת 1.3 מיליון יורו ברבעון המקביל אשתקד.
- הרווח הנקי ברבעון השני הסתכם בכ- 1.76 מיליון יורו לעומת 0.8 מיליון ברבעון המקביל אשתקד.
- תזרים מזומנים מפעילות שוטפת לרבעון הסתכם בכ-2.6 מיליון יורו.
- החברה תחלק דיבידנד ביניים של 0.05 ₪ למניה.
שמואל וולודינגר, יו"ר הדירקטוריון מסר: "החברה מתחילה ליהנות מפירות המיזוג בין רבל לרביב-ארקל. איחוד מחלקות רלוונטיות מתקדם תוך מימוש של סינרגיה תפעולית ועיסקית. בנוסף, החברה מתחילה ליהנות לראשונה מהשקעות שבוצעו באמצעי ייצור בעולם, הכוללים תבניות ומיכון. מספר אתרים ופרויקטים חדשים החלו להניב רווחים ברבעון".
אודות רבל
רבל הינה חברה בינלאומית העוסקת בשלושה תחומים: (א) פיתוח, ייצור ושיווק שסתומים למערכות דלק ברכב, (ב) פיתוח, ייצור ושיווק של מוצרי פלסטיק המיוצרים בטכנולוגית הזרקה תרמופלסטית מחוזקת בסיבי זכוכית ומיועדים להתקנה במערכות שונות של כלי רכב. חלקים אלו מחליפים חלקי מתכת ומשמשים בעיקר להפחתת משקל הרכב, ו (ג) תכנון וייצור של מרכיבי פלסטיק מדויקים המיוצרים בטכנולוגיה של הזרקה תרמו-פלסטית. עם לקוחות החברה נמנים יצרני מערכות מיכלי דלק המובילים בעולם (Tier-1) ויצרני רכב (OEM) כגון פולקסווגן, אאודי, ג'נרל מוטורס, מרצדס, יונדאי ואחרים.
החברה מפעילה אתרי ייצור בישראל, לוקסמבורג, גרמניה, קנדה, ארה"ב וסין.
בעלי השליטה בחברה הם קיבוץ רביבים וקרן פימי.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





