זכייתה תוכרז באופן רשמי בטקס פרסי האופנה הישראלי שייערך ב 24.11, במסגרת שבוע האופנה חולון לשנת 2014.
עפ"י נתוני התאחדות התעשיינים , מיכל נגרין הינה היצואנית מס 1 בקטגוריית מעצבי/ות האופנה לשנת 2013*
מיכל נגרין מסרה: "התרגשתי מאוד להתבשר על זכייתי בפרס יצואנית השנה בקטגורית מעצבי/ות האופנה . אני גאה במפעל המשותף שהקמנו, מאיר בעלי ואני, כאן בבת ים בישראל, דבר בהחלט לא מובן מאליו. אני שמחה על ההזדמנות לייצג את ישראל בעולם ולהיות חלק מתעשיית האופנה המדהימה שלנו, ורוצה לאחל לכולנו עוד שנים רבות של עשייה מרובה, השראה, והנאה מהיצירה. "
שבוע האופנה חולון 2014 יוצא לדרך 24 – 29 בנובמבר, מוזיאון העיצוב חולון, מתחם המדיטק זו השנה השביעית שנערך בחולון אירוע בינלאומי לתעשיית האופנה ולמעצבים ביוזמת עירית חולון. הנושא המוביל השנה הוא MUSE, השראה באופנה העכשווית.
*יצואן השנה נבחר בהתאם להיקף יצוא אופנה לחו"ל (בדולרים), בתקופה שבין 1/1/2013 ועד 31/12/2013. הנתונים משקפים מוצרי טקסטיל שעברו מכס ולא יצוא שירותים.
אודות מיכל נגרין: זה יותר משני עשורים פועלת מיכל נגרין מתוך נאמנות מוחלטת לדרכה ולתפיסת עולמה ומקיפה עצמה בסביבה עוטפת של יופי, קסם ואור, שמחת חיים, הומור, אופטימיות ואהבה. מיכל נגרין, בת קיבוץ נען, שהחלה את דרכה בשוק האמנים בנחלת בנימין, הפכה עם בן זוגה מאיר את מה שהיא הכי אוהבת לעשות למותג מוכר ומבוקש המצליח ברחבי העולם. המותג הפך לאייקון אופנתי מזוהה שהפך לסגנון הנושא את שם המותג.
מיכל נגרין רושמת הצלחה ישראלית מואצת בעולם, עם 65 חנויות קונספט במדינות: ארה"ב, צרפת, קנדה, יפן, אירופה, אוסטרליה, רוסיה, קרואטיה, איטליה, בולגריה, אוסטריה, אוקראינה, מקסיקו, טיוואן, הוואי והונגריה הן רק חלק מרשימת חנויות ארוכה.
מפעל החברה הממוקם בבת ים, בו מעוסקים כ-250 עובדים, מייצר בעבודת יד את כל מוצרי הרשת כחול-לבן הכוללים תכשיטים, ביגוד, אביזרי אופנה ומוצרי עיצוב לבית ומשווק אותם לכל העולם.
המותג מעניק אחריות לכל החיים, בכל חנויות הרשת בעולם.
בקרו אותנו גם באתר האינטרנט: www.michalnegrin.com
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





