נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מנכ"ל יונט: "הסוכנים העצמאיים חייבים להפוך למלווים פיננסיים, עיקר ההכנסה צריכה להגיע מהלקוחות"

 

 
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
10/12/2014

"אנחנו חייבים לעבור טרנספורמציה, לוותר אולי על העבר ולעבור לפעילות של ליווי פיננסי אישי, מילדות ועד זיקנה" – כך אמר היום מנכ"ל יונט, שלמה אייזיק, בפאנל בנושא 'סוכנים עצמאיים – פריחה או דעיכה' שנערך במסגרת ועידת עדיף ה-14.

"התדמית של סוכני הביטוח אינה טובה, למרות שאנחנו עושים 100% בשביל הלקוח", הסביר אייזיק. "גם הפעילות שאנחנו עושים אינה 'סקסית'. כמעט שאין היום כניסה של צעירים למקצוע, ואנחנו צריכים לעשות טרנספורמציה מחשבתית, מנאמנות לחברה - לנאמנות ללקוח".

"שינוי תפיסה יכול להוביל אותנו גם לרווחה כלכלית", הוסיף אייזיק. "אסור לנו להתעקש ולהיאחז במוכר ובידוע. עיקר ההכנסות שלנו צריך להגיע מהלקוחות ולא מהיצרנים, ולדעתי אנחנו צריכים להתרכז בפחות לקוחות אבל לתת להם שירות יוצא מן הכלל, ולגבות מהם דמי שירות. מנוע הצמיחה העיקרי שלנו עתיד להיות התמקדות בלקוח".   

יונט, רשת סוכני וסוכנויות הביטוח והפיננסים בעצמאיים הגדולה בישראל, המונה מעל ל-250 משרדי ביטוח, נבחרה אתמול בפעם השלישית ברציפות לסוכנות העצמאית של השנה בידי כתבי הביטוח והפיננסים.












הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x