סומוטו הודיעה כי משרד הפטנטים האמריקאי אישר לחברת הבת ג'ניו פטנט המגן על שיטת הזיהוי וההתאמה של התכנים המוצגים המבוססים על טכנולוגיית RSS (Really Simple Syndication). הפטנט החדש, אשר הינו הפטנט השלישי בבעלות ג'ניו, מאפשר לג'ניו לזהות בזמן אמת "רשימות הזנה" (feeds) של ה-RSS עבור כל אתר בעולם אליו מגיע המשתמש ולרשום את המשתמש באופן אוטומטי לאותוfeed RSS, בהתאם לתחומי העניין המשתנים של המשתמש ותוך שימוש במערכת החכמה של החברה. הפטנט מרחיב את ההגנה הקיימת בארה"ב לטכנולוגיית הפרסונליזציה של החברה, המבוססת על ניתוח הרגלי קריאה של משתמשים ברשת האינטרנט ויצירת פרופיל משתמש חכם וייחודי עבור כל משתמש באינטרנט המתקין את הבית החכם של ג'ניו המשווק ומופץ למיליוני גולשים ברחבי העולם.אישור הפטנט יכנס לתוקף ב-5 במאי, 2015 ופקיעתו הינה ב- 29 במאי, 2029.
מר בן גירון, מנכ"ל סומוטו, מסר: "אנו שמחים מאד על אישור הפטנט השלישי במספר של ג'ניו. אישור הפטנט הינו עדות נוספת לחדשנות הטכנולוגית של ג'ניו אשר מהווה את אחד מיתרונותיה המובהקים. הטכנולוגיה שזכתה כעת להגנה נרחבת יותר, מאפשרת לנו לתת שירות איכותי יותר לקהל המשתמשים בדף הבית החכם. באמצעות הטכנולוגיה ג'ניו לומדת את הרגלי הגלישה של משתמש הקצה באופן מעמיק יותר מפתרונות אחרים. הטכנולוגיה מזהה באופן דינמי את שינוי הטעמים של המשתמש בזמן אמת ומתאימה את התכנים המוצגים לו באופן המיטבי. קהל משתמשי דף הבית החכם של ג'ניו ממשיכים ליהנות מערכים מוספים הודות לפיתוח הטכנולוגיות המתקדמות.
אודות סומוטו
סומוטו הוקמה בשנת 2009 ועוסקת בשיווק, הפצה, פיתוח והתקנה חכמה אוטומטית (Smart Installer) של אפליקציות ממפרסמים שונים, פתרונות מוניטיזציה ופתרונות מעקב ודיווח לתעשיית התקנת האפליקציות למחשבים אישיים (PC) לסביבות ה- Windows, ה- Mac ולמכשירים סלולאריים (mobile). זאת באמצעות טכנולוגיה מתקדמת אותה פיתחה החברה. החברה פועלת באמצעות כ- 1,000 שותפים והיא מפיצה מעל ל- 10,000 אפליקציות שונות, כולל ניהול התקנות של עשרות מיליוני אפליציות בחודש. לחברה הסכמים עסקיים לצורך הפצת אפליקציות ממגוון תחומים עם למעלה מ- 80 לקוחות פעילים שונים הכולל גם לקוחות חלופיים. בנוסף לאפליקציות השותפים, החברה מפיצה באופן ישיר כ- 10 אפליקציות אשר חלקן בבעלותה וחלקן הינן תוכנות קוד פתוח. במקרה של התקנת תוכנה במתכונת B2C, החברה מקבלת את כל התמורה בגין התקנת התוכנה הממומנת.
החברה מפתחת באמצעות חברת הבת, ג'ניו חדשנות בע"מ, טכנולוגיות פרסונליזציה המאפשרות פרסום אפקטיבי באינטרנט תוך מקסום החשיפה למשתמש והתאמה מדויקת של מוצרים ושירותים לפי טעמו ומתמחה בפתרונות הפצה ומוניטיזציה לסביבת ה- Mac. מוצר הדגל של החברה, דף בית חכם, זוכה פרסי חדשנות, הינו עמוד חדשות ותכנים מותאמים אישית על פי העדפת המשתמש מבוסס טכנולוגית בינה מלאכותית ייחודית מוגנת פטנטים מאושרים בארה"ב. החברה מייצרת הכנסות משאילתות החיפוש של המשתמשים בדף הבית החכם וכן מפרסום ושיווק בדף זה. נכון ליוני 2014 מתבצעים למעלה מ- 100 מיליון חיפושים בחודש באמצעות מנוע החיפוש של דף הבית החכם, ומוצגות בו כ- 300 מיליון פרסומות בחודש.לחברה כ- 67 עובדים מתוכם כ- 26 אנשי מחקר ופיתוח והיא מצויה כיום בשלב של צמיחה מואצת בתחומי המכירות והשיווק על מנת להגדיל את הפצת מוצרי לקוחות החברה והכנסותיה.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.