נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מידרוג מאשרת לקבוצת דלק דירוג A1 באופק יציב לאג"ח שתנפיק במסגרת הצעת רכש חליפין לאג"ח ובגובה יתרת הערך הנקוב אשר במחזור

 

 
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
18/05/2015

מידרוג מאשרת דירוג A1 באופק יציב לאגרות החוב (סדרה לא') שתנפיק קבוצת דלק בע"מ ("קבוצת דלק" או "החברה") במסגרת הצעת רכש חליפין לאגרות חוב (סדרה טו') ובגובה יתרת הערך הנקוב של אגרות חוב סדרה טו' אשר במחזור. תוספת הערך הנקוב הכרוכה בעסקת ההחלפה, תיגזר בהתאם לשיעור ההיענות להצעת הרכש של מחזיקי אגרות החוב מסדרה טו' וליחס ההחלפה שייקבע בין הסדרות.

הדירוג A1 באופק יציב חל על כל אגרות החוב במחזור (סדרות יא'-יט', כב', לא') שהנפיקה החברה.

דוח זה מתייחס למבנה ההנפקה, בהתבסס על נתונים שנמסרו למידרוג עד ליום 17.05.2015. אם יחולו שינויים במבנה ההנפקה, תהיה למידרוג הזכות לדון שנית בדירוג ולשנות את הדירוג שניתן.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x