נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

סטארטאפים ישראליים בין הזוכים בתחרות הבינלאומית Citi Mobile Challenge

GetGems זכתה בקטגורית אפליקציית הפינטק החברתית המובילה, Nfrnds הישראלית נבחרה כזוכה על ידי מאסטרקארד העולמית

 

 
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
31/05/2015

תאגיד הבנקאות הבינלאומי סיטי פרסם את שמות הסטארטאפים הזוכים בתחרות הבינלאומית Citi Mobile Challenge  שלראשונה התקיימה גם בירושלים. זוהי הפעם הראשונה בה איפשרה  סיטי למתמודדים ישראלים להציג בירושלים מול חברות הזנק שהציגו גם בורשה, ניירובי ולונדון במטרה להוביל להאצה דיגיטלית ועידוד חדשנות בתעשיית הבנקאות והפיננסים. 

בתחרות הבינלאומית נבחרו להציג 77 סטארטאפים מ-18 מדינות שונות, ו-20 נבחרו, לאחר תהליך של מיון, להציג בישראל. עתה פורסמו שמות 11 הזוכים בתחרות ו- GetGems הישראלית נבחרה כזוכה בקטגורית אפליקציית הפינטק החברתית המובילה.  כמו כן, מאסטקארד העולמית, שותפה אסטרטגית של סיטי בתחרות, בחרה בחברת nFrnds הישראלית כזוכה בתחרות.

על הזוכות:
 nFrnds פיתחה טכנולוגיה המאפשרת ל-5 מיליארד אנשים, הנמצאים בתחתית הפירמידה( BOP) , רובם במדינות אפריקה, להתחבר לעולם הדיגיטאלי באמצעות מיילים, צ'טים, רשתות חברתיות וחיבור לכלכלת העולם בעלות נמוכה. החברה תזכה לשיתוף פעולה עם מאסטרקארד העולמית בפיתוח המוצר. 

GetGems הוקמה ב-2014 על ידי היזם דניאל פלד, והיא עוסקת בפיתוחים טכנולוגיים להנגשת מטבעות וירטואליים כגון ביטקוין עבור המשתמש הפשוט. החברה פיתחה אפליקציה להעברת מסרים בדומה לוואסטאפ המאפשרת לכל משתמש להעביר כסף מאחד לשני, במהירות תוך אבטחה מקסימלית וללא עמלות. 

ב- Demo DAY שערכה סיטי בירושלים הציגה החברה פתרון מערכתי עבור תאגיד הבנקאות סיטי לחיבור גולשי רשתות חברתיות כגון פיייסבוק וטלגרם, עם חשבון הבנק, בצורה מאובטחת המאפשרת למשתמשי הרשת להעביר ביניהם כספים באותה קלות שהם שולחים הודעה או תמונה. בכך למעשה מאפשרת הטכנולוגיה של GetGems למשתמשים להנות מהמערכות המאובטחות של הבנק מחד, ומהזמינות של הרשתות החברתיות , מאידך, והכל דרך אפליקציה אחת.

GetGems גייסה בתוך קהילת הביטקוין 780 אלף דולר וכמו כן קיבלה השקעה של 400 אלף דולרים מקרן מגמה. 

הזוכים בתחרות יקבלו הזדמנות לשיתוף פעולה עם סיטי, חלק מפרס כספי העומד על 100,000 דולר, גישה לקוד הפתוח של סיטי וחבילת מוצרים של שותפים גלובליים.

לירון ורמן, מנהל מרכז החדשנות של סיטי בישראל אמר היום כי "הסטארטאפים הישראלים התמודדו מול עשרות חברות פינטק ברחבי העולם ונתנו פייט ראוי. אנחנו נחשפנו במסגרת התחרות לעשרות חברות פינטק מצויינות, ולא בכדי סיטי העולמית החליטה הפעם לשתף את ישראל בתחרות. סיטי מבינה שיש פה תעשיית פינטק משגשת ומעוניינת להחשף לטכנולוגיות פורצות הדרך המפותחות בישראל". 



הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמשים.
x