נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

המאבק בשכר הבכירים בגופים פיננסיים » הממונה על שוק ההון קובעת » שכר יו"ר דירקטוריון בגוף מוסדי לא יכלול בונוסים מניות ואופציות

התגמול קבוע ולא לפי ביצועים

 

 
שר האוצר משה כחלוןשר האוצר משה כחלון
 

איתי שלוסברג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
23/07/2015

שר האוצר, משה כחלון: "ההחלטה שמה סוף לניגוד העניינים המובנה הקיים כיום בתפקידו של הדירקטור. יצירת תנאים לפיקוח יעיל ואחראי של הדירקטוריון על תפקוד ההנהלות הוא תנאי הכרחי לשמירה על כספי החוסכים"

ההוראות החדשות צפויות לשפר ישפרו את עבודת הפיקוח והבקרה של הדירקטוריון ויחזקו את עצמאותו

הממונה על שוק ההון, ביטוח וחסכון במשרד האוצר, דורית סלינגר, קובעת כי התגמול של דירקטורים בגוף מוסדי, לרבות יושב הראש, יהיה קבוע. כלומר, התגמול לא יכלול בונוסים כולל מניות ואופציות, ולכן, לא יהיה תלוי בביצועי הגוף המוסדי. מטרת המהלך היא להגביר את אפקטיביות עבודת הפיקוח והבקרה של הדירקטוריון ולחזק את עצמאותו. 

על פי ההוראות, תגמול יו"ר דירקטוריון בגוף מוסדי יקבע ביחס לשכרו של דירקטור חיצוני. ועדת התגמול של הגוף המוסדי תקבע "מקדם הכפלה" מרבי אשר על פיו ישולם השכר. בקביעת "מקדם ההכפלה", ועדת התגמול תתחשב בשיעור המשרה של יו"ר הדירקטוריון ובהיקף נכסי הגוף המוסדי, אופי ומורכבות פעילותו. תגמול דירקטור בגוף מוסדי שאינו חיצוני, יקבע לפי מנגנון לקביעת התגמול של דירקטור חיצוני. ההוראות מחייבות את פרסום "מקדם ההכפלה" באתר האינטרנט של הגוף המוסדי כחלק מעיקרי מדיניות התגמול. 

בנוסף, ההוראות קובעות כי גוף מוסדי לא ישלם שכר לאדם המועסק בו בשל תפקידו בתאגיד אחר. כמו כן, ייאסר על בעל היתר השליטה בגוף מוסדי לשלם שכר באופן ישיר לבעל תפקיד באותו הגוף.

כמו כן, הורחבו התנאים להשבה של בונוס שניתן לבעל תפקיד מרכזי. בעלי תפקידים מרכזיים אשר היו אחראיים להיווצרותן של נסיבות יוצאות דופן, כגון הטלת קנסות או עיצומים על הגוף המוסדי, יידרשו להשיב את הבונוס שקיבלו. גוף מוסדי ידווח לממונה על שוק ההון על התקיימותן של נסיבות להשבה, על האמצעים שננקטו לצורך כך ועל היקף הכספים שהושבו. 

הממונה על שוק ההון, ביטוח וחיסכון, דורית סלינגר: "ההוראות יחזקו את הממשל התאגידי בגופים מוסדיים המנהלים כספי ציבור, ויתרמו לקיומם של  הסדרי התגמול נאותים לבעלי תפקידים מרכזיים העולים בקנה אחד עם תפקידם".


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x