עובדי חברות כרטיסי האשראי (כ.א.ל, לאומי קארד, וישראכרט) ממשיכים להיערך לקראת ועדת שטרום, שתעסוק בהגברת התחרות בבנקים ובענף האשראי. הוועדה צפויה לדון בהפרדת חברות כרטיסי האשראי מהבעלות של הבנקים.
עובדי החברות, שהתאגדו לצורך הוועדה, שכרו את שירותיו של רובי גינל, לשעבר סמנכ"ל רגולציה וכלכלה בהתאחדות התעשיינים, כיועץ כלכלי.
גינל עזב בסוף 2013 את התאחדות התעשיינים לאחר כ־6 שנים בתפקיד, בהן היה שותף לתהתליכיים משמעותיים בהם: הרפורמות בחוק עידוד השקעות הון, עסקאות חבילה במשק, פיתוח ערוצי השקעות ותמריצים, הסכימי פיצויי מלחמה ושכר מינימום.
בעברו שימש כמנהל לנושאים כלכליים במשרד ראש הממשלה וכיועץ כלכלי לוועדת הכלכלה בכנסת.
בימים אלו גינל מכין את הניתוח הכלכלי ונייר העמדה של ועדי העובדים, אותו הוא צפוי להציג בפני ועדת שטרום ביום רביעי הבא.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.