החל מיום ראשון הקרוב ה- 16.8 תפעיל מטרופולין קו מעגלי חדש - קו 93 – בין הרצליה לתל אביב.
הקו החדש יחל את מסלולו בספורטק בהרצליה, ימשיך לרחובות מרכזיים בת"א, ויחזור חזרה להרצליה.
הקו יתווסף למערך הקווים של מטרופולין, ובעקבות עבודות התשתית להקמת הרכבת הקלה בת"א.
הקו יציע לתושבי הרצליה פתרון נוח ויעיל להגיע למרכז העיר תל אביב, בכל שעות היום, מבלי להתמודד עם בעיות העומס, הפקקים וסידורי הכבישים החדשים.
שעות פעילות הקו בימים א' עד ה' החל מהשעה 06:00 ועד השעה 21:00 בערב. בשעות השיא ייצא בתדירות של 12 דקות.
מסלול הקו: יוצא מתחנת יוסף נבו/ אייבי נתן בהרצליה ועובר ברחובות מרכזיים בתל אביב ובתחנות: כיכר מילאנו- אבן גבירול , מגדל המאה- אבן גבירול / ארלוזרוב, עיריית ת"א- אבן גבירול, אבן גבירול / שדרות שאול המלך, אבן גבירול / דיזנגוף, הבימה/שד' רוטשילד, שד' רוטשילד/שיינקין, בית הכנסת הגדול- אלנבי / אחד העם, אלנבי / בלפור, המלך ג'ורג'/החשמונאים, בית ז'בוטינסקי- המלך ג'ורג', כיכר מסריק- המלך ג'ורג', כיכר רבין- מלכי ישראל, מגדל המאה- אבן גבירול / ארלוזרוב, כיכר מילאנו- אבן גבירול, ויסיים שוב ביוסף נבו/אייבי נתן בהרצליה.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.