נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

חוף פלמחים יהפוך לשמורת טבע ולא יעבור לידיים פרטיות

 

 
 

איתי שלוסברג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
26/08/2015


שי באבד: "כפר הנופש שהיה אמור לשבש את תוואי חוף פלמחים יקבל תצורה של גן לאומי חדש הצפוי למשוך אליו מבקרים רבים. בדרך זו אנו מבטיחים כי חוף פלמחים יישאר כמשאב טבע לאומי השייך לנחלת הכלל."

מנכ"ל משרד האוצר שי באבד, חתם אמש (ג') מתוקף תפקידו כיו"ר הוועדה המחוזית לתכנון ולבנייה מחוז המרכז על הפקדת תכנית להרחבת גן לאומי פלמחים. 

הרחבת הגן לאומי הינה ביטול תכנית מאושרת אשר אפשרה הקמת כפר נופש, בשטח פתוח הגובל בגן הלאומי הקיים, המנוהל ע"י רשות הטבע והגנים והכולל חוף רחצה ומתקני חוף לשימוש הציבור הרחב. 

הוועדה שקלה לעומק את ההיבטים התכנוניים והציבוריים הנובעים מהחלטתה והתייחסה בהרחבה למתח הנוצר בין הצורך לספק שטחיים פתוחים איכותיים בקרבת הים לכלל הציבור לבין הרצון לקדם תיירות ומלונאות. 

בהחלטתה התייחסה הוועדה לתחזית פיתוח האוכלוסין במחוז מרכז אל מול המשאב ההולך ומצטמצם של שטחים פתוחים איכותיים ואל מול המדיניות הארצית לתיירות המכוונת לפיתוח מלונאות במרכזי הערים, במרכז המדינה ולפיתוח תיירות כפרית בפריפריה.



הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x