המיזם הוקם ע"י ארתור ברנשטיין ואלכס ורשבסקי, יוצאי IBM שזיהו צורך בהרחבת הפתרון של IBM ל"ענן" והתאמתו לקהל הרחב.
המוצר מהווה פתרון החוסך זמן וכסף בכל הקשור בתחזוקת המחשב האישי ללא צורך בהבנה טכנולוגית כל שהיא. הפתרון מבוסס על טכנולוגית BIGFIX של IBM, הנמצאת בשימוש חברות Fortune 500 על מנת לנהל את המחשוב שלהם.
הפתרון מאפשר למשתמש הביתי לרכז את הטיפול והתחזוקה של כל המחשבים או העסקי ניטור המחשבים אונליין ושמירה עליהם מפני וירוסים, רוגלות ושאר מזיקים, ביצוע פעולות יזומות השומרות על מהירות המחשב כגון איחוי הדיסק הקשיח, ניקוי המחשב מקבצים לא נחוצים, עדכוני תוכנות ובמידת הצורך חסימת תכנים לפי אפיון המשתמש, לדוגמה חסימת תכנים בלתי הולמים לילדים או חסימה של אתרים או רשתות חברתיות במקום העבודה. כמו כן החברה פיתחה שיטה ייחודית המאפשרת מחיקת טולברים (סרגלי כלים) המשמשים במקרים רבים להחדרת תוכניות זדוניות למחשב. בנוסף, התוכנה מאפשרת למשתמש להתחבר למחשבים אחרים המוגדרים באותו החשבון, ובכך להעניק תמיכה מרחוק לאותו משתמש.
הפתרון אוטומטי ומתבצע מאחורי הקלעים ב"ענן". המחשבים מוגנים, פועלים במהירות וללא התרסקויות, כל זאת ללא צורך בהתערבות או בהבנה טכנולוגית של המשתמש. החברה מתחייבת שלאחר ההתקנה, המחשב יעבוד מהר יותר ויהיה יציב ונוח יותר לשימוש.
החברה מאפשרת להשתמש בגרסה מלאה של המוצר לתקופת התנסות, לאחר מכן העלות תעמוד על החל מ- 1$ לחודש עבור כל מחשב שבו מותקנת התוכנה.
לאחרונה החברה השיקה אפליקציה חינמית, הזמינה למשתמשי אנדרואיד, המאפשרת ניהול ושליטה על כל מכשירי הסמארט-פון והטאבלטים ממקום אחד - ניתן לצפות, להתקין ולהסיר אפליקציות במכשירים אלו מרחוק, לאתר את המכשירים על גבי מפה, להפעיל ולשלוט על פונקציות במכשירים כגון צלילים, פונטים ועוד.
פיקסיקו קיבלה השקעה ראשונה של 1.6 מיליון דולר ממשפחה רוסית-ישראלית ובימים אלו נמצאת בסבב גיוס נוסף.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.