מטומי רוכשת את Optimatic חברת פרסום וידאו פרוגרמטית מובילה

 

 
 

איתי שלוסברג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/11/2015

התמורה מורכבת מסכום מינימלי של כ-25 מיליון דולר במזומן ועוד תשלומים שנתיים מבוססי תוצאות Ebitda של Optimatic

ההכנסות המאוחדות של שתי החברות בשנת 2015 על בסיס פרופורמה יעלו על 315 מיליון דולר (מבוסס על דו"חות כספיים בלתי מבוקרים)

קבוצת מטומי מדיה (LSE:MTMY) מתכבדת להודיע על רכישת חברת Optimatic, חברת פרסום וידאו פרוגרמטית מובילה, הממוקמת בניו יורק, אשר יחד עם רכישת Mobfox מחזקת ומרחיבה את הפתרונות הפרוגרמטיים של מטומי. 

התמורה עבור החברה הנרכשת Optimatic מורכבת מתשלום מזומן בסכום מינימלי של כ-25 מיליון דולר ועוד תשלומים שנתיים מבוססי תוצאות Ebitda של Optimatic. ההכנסות המאוחדות של שתי החברות בשנת 2015 על בסיס פרופורמה יעלו על 315 מיליון דולר (מבוסס על דו"חות כספיים בלתי מבוקרים).

חברת Optimatic מביאה נכס של פלטפורמת וידאו ייחודית למטומי, המאפשרת למפרסמי פרימיום לנהל את הפרסום הדיגיטלי באופן פרוגרמטי בצד ההיצע ומאפשרת למפרסמים איכותיים לנהל את פעילות הוידאו שלהם. מדובר בפלטפורמה טכנולוגיות מהמובילות והמתקדמות בשוק.

עופר דרוקר, מנכ"ל וממיסדי מטומי, מסר: "מטומי פועלת באופן אסטרטגי על מנת להמשיך ולהוביל את תחום הפרסום מבוסס הביצועים בתחום הפרוגרמטי, בתחום זה ביקוש המפרסמים למובייל ווידאו צומח במהירות. Optimatic הינה התאמה נהדרת למנועי הצמיחה העיקריים של מטומי - ווידאו ומובייל ומשלימה את צמיחת המובייל שלנו. הרכישה של Optimatic מגדילה את היקף הפעילות הפרוגרמטית במטומי לכ-70%. אנו צופים כי בשנים הבאות הוידאו יהווה חלק משמעותי בהכנסות, שמקורן יהיה מפרסום במובייל."

Optimatic תפעל כחברה בת עצמאית בקבוצת מטומי ותוסיף ערך רב ליכולות הפרוגרמטיות הגדלות של הקבוצה במובייל ובוידאו. הנהלת Optimatic הנוכחית תמשיך לכהן בחברה.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x