טאואר-גאז מודיעה על הדור הבא של טכנולוגיית ה-Power Management המתקדמת והייחודית שלה המכוונת לשוק של מעל 15 מיליארד דולר

הפלטפורמה המתקדמת עונה על צרכי שוק המחשבים, היישומים האלחוטיים וכן תעשיית הרכב

 

 
 

איתי שלוסברג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
18/11/2015

טאואר-ג'אז, הודיעה היום  על הדור הבא של טכנולוגיית ה-Power Management  של החברה בגיאומטריה של 0.18 מיקרון, שהיא הטכנולוגייה החדישה והמתקדמת ביותר מסוגה בתעשייה. הפלטפורמה הייחודית מאפשרת רמת התנגדות נמוכה ובכך משיגה רמת יעילות גבוהה יותר תוך צריכת חשמל נמוכה יותר, עליית טמפרטורה נמוכה ושבב קטן יותר. פלטפורמה זו מתמקדת ביותר מ -40% משוק החשמל של היום, כולל שוק המחשבים, השוק האלחוטי, התעשייתי וליישומי רכב, הנאמדים ביותר מ- 15 מיליארד דולר.

היישומים שיהנו מהרכיב החדש הם בעיקר יישומים בעלי צריכת מתח גבוהה, כמו יישומי מעבד הדורשים אספקה מהירה של חשמל. 

"היכולות הקיימות בטאואר-ג'אז של טכנולוגיית ה-Power Management תרמו להכנסות של כ-50 מיליון דולר כבר ב-2015 ולביקוש משמעותי המייצג צמיחה דו-ספרתית חזקה בשנת 2016. פלטפורמה חדשה זו תספק ללקוחותינו יכולת נוספת לייעל את עלות הייצור (גודל שבב) וביצועי השבב (צריכת חשמל ועליית טמפרטורה) שתספק להם יתרון משמעותי על פני המתחרים שלהם. הפלטפורמה החדשה תאפשר לנו לגדול יחד תוך צבירת נתח שוק נוסף של פלטפורמות שיכולות להתחרות ביעילות עם חברות IDM השולטות כיום בשוק של כ-15 מיליארד דולר ", אמר ד"ר מרקו רקאנלי, סגן נשיא בכיר ומנהל חטיבת ה- Power Management בטאואר-ג'אז.

אודות טאואר-ג'אז
טאואר-סמיקונדוקטור בע"מ (TSEM, TASE: TSEM) והחברה הבת האמריקנית בבעלותה המלאה ג'אז סמיקונדוקטור פועלות תחת שם המותג טאואר-ג'אז, החברה המובילה בתכנון שבבים בטכנולוגיות ייחודיות, ומייצרת מעגלים משולבים במגוון רחב של טכנולוגיות עיבוד המותאמות לצרכי הלקוח ובניהן יכולות בתחומי MEMS, , integrated Power Management (BCD & 700V) ,CMOS Image Sensor ,RF CMOS Mixed Signal/CMOS ,BiCMOS SiGe. טאואר-ג'אז מספקת ללקוחותיה פלטפורמת תכנון חדשנית ומובילה המאפשרת מחזור תכנון מהיר ומדויק. בנוסף, מספקת טאואר-ג'אז שירותי העברת טכנולוגיה לייצור ושירותי פיתוח ליצרניות סמיקונדוקטור ולחברות שאין ברשותם מתקני ייצור וזקוקות להגדלת התפוקה.  

החברה מספקת ללקוחותיה טווח רחב של פתרונות ותהליכי ייצור מתקדמים באמצעות שני מתקני הייצור שלה בישראל (150 מ"מ ו200 מ"מ), מתקן הייצור בארה"ב (200 מ"מ), ושלושה מתקני ייצור ביפן (שניים 200 מ"מ ואחד 200 מ"מ) כחלק מהמיזם המשותף טאואר-ג'אז פנסוניק ושות' (TPSCo) שהוקם עם חברת פנסוניק, כאשר טאואר-ג'אז מחזיקה ב- 51% ממנו. המיזם המשותף עם TPSCo   מאפשר לטאואר-ג'אז להציע טכנולוגיות חיישני CMOS לצילום דיגיטאלי, הטובות מסוגן בתחום, בגיאומטריות 65 ו-45 ננו מיקרון. 

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x