תהפוכות ושינויים בענף הקמעונאות

ענף הקמעונאות, עובר בשנים תהפוכות וטלטלות. רשתות שיווק נפתחות ונסגרות, מחירים עולים ויורדים, אמצעי הפרסום משתכללים, הרשת תופסת נתח נכבד, קמעונאות הדרכים מתפתחת והיחס לקונה הופך יותר ויותר לממוקד ומכוון מטרה.

 

 
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
19/11/2015

הוועידה ה-3 לענף המזון והקמעונאות בישראל ב-25 בנובמבר בגני-התערוכה תהפוכות ושינויים בענף הקמעונאות ענף הקמעונאות, עובר בשנים תהפוכות וטלטלות. רשתות שיווק נפתחות ונסגרות, מחירים עולים ויורדים, אמצעי הפרסום משתכללים, הרשת תופסת נתח נכבד, קמעונאות הדרכים מתפתחת והיחס לקונה הופך יותר ויותר לממוקד ומכוון מטרה. 

את הסוגיות האלו ינסו לברר ולבחון, בוויעידה ה-3 לענף המזון והקמעונאות, שתערך ביום רביעי ה-25 לנובמבר בגני התערוכה במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח.

בוועידה, בהנחייתה של העיתונאית חגית ברונסקי, ידברו המובילים בענף, על החידושים הטכנולוגיים לצד השינויים והתהפוכות.

פאנל מעניין בנושא "קמעונאות דרכים", ידון בהתפתחותו המואצת של הענף. הפאנל, בהשתתפות מוטי סלע, מנהל אגף סחר, שיווק ופיתוח עסקי בדלק, ירון כהן, מנהל אגף השיווק בסונול ועמית זאב, מנכ"ל דור אלון. 

פאנל מרתק נוסף, יעסוק בקמעונאות ברשת. בהשתתפות אלון רז, מנכ"ל זאפ, משה אלפרט מנכ"לMy Super Market  ועו"ד אהוד פלג, מנכ"ל המועצה לצרכנות.

בנוסף תתקיים הרצאה מיוחדת של עופר גל יו"ר קבוצת הדיה, שידבר על הגירויים, האמצעים והדרכים לייצר חווית קניה על מנת למשוך את הלקוחות כיום.

עוד בכנס, על התמחור הידני למול האינטרנטי והקשר בין קמעונאים וספקים בפרספקטיבה עולמית.

את הכנס יפתחו עו"ד אוריאל לין, נשיא איגוד לשכות המסחר וראובן שליסל, מנכ"ל משותף ליימן-שליסל.

יום רביעי ה-25 בנובמבר בין השעות 9.00-13.45 
בגני התערוכה בתל-אביב.

הוועידה השלישית לענף המזון והקמעונאות, תתקיים במסגרת שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 32 שיתקיים ב-24 - 26  בנובמבר בגני התערוכה, תל אביב. 
השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד - תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.
Bake & Cake - התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות.
הוטקס - התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.
קיטקס - התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

 שבוע תעשיות המזון והאירוח מאורגן על ידי קבוצת שטיר, אחת החברות המובילות בארץ בתחום התערוכות המקצועיות, בחסות משרד הכלכלה ולשכת המסחר תל אביב והמרכז, בגני התערוכה בת"א. שבוע תעשיות המזון והאירוח מהווה את הבמה המרכזית למפגש מקצועי בו נרקמות עסקאות ונוצרים קשרי מסחר בין יצרנים ויבואנים בתחום המזון והמשקה לבין אנשי הענף המייצגים את השוק המקצועי והמוסדי, השוק המאורגן והשוק הפרטי כמו גם למידה והעשרה


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x