נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אלטשולר שחם משקיע כ-27.1 מיליון שקל ויחזיק ב-10% ממניות אופל בלאנס

העסקה משקפת אפסייד של8.3%

 

 
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
03/04/2019

אופל בלאנס השקעות, חברה מובילה במתן שירותים פיננסיים לעסקים קטנים ובינוניים, מדווחת היום כי התקשרה בהסכם עם בית ההשקעות אלטשולר שחם אשר ישקיע כ-27.1 מיליון שקל בחברה ויהפוך לבעל עניין עם אחזקה של 10% מהון מניות החברה, בכפוף לקבלת האישורים הנדרשים. בכך יהפוך אלטשולר שחם לגוף המוסדי הראשון במעמד בעל עניין בחברת אופל בלאנס. ההשקעה מבוצעת בתמורה להקצאה פרטית של מניות במחיר של 3.05 שקל למניה המשקף אפסייד של 8.3% על מחיר השוק. 
הקצאת המניות לאלטשולר שחם, הנחשב לאחד מבתי ההשקעות המובילים בשוק ההון הישראלי, מתבצעת לאחר עלייה של כ- 20% במניית אופל בלאנס מתחילת שנת 2019.
 
אופל דיווחה על תוצאות שיא לשנת 2018 והציגה צמיחה שנתית של 24% בהכנסות ל-60.3 מיליון ש"ח ורווח נקי של 22.7 מיליון ש"ח. ברבעון הרביעי של 2018 מול אשתקד נמשכה מגמת הצמיחה ואופל בלאנס דיווחה על גידול של 24% בהכנסות לשיא של 16.4 מיליון ש"ח וגידול של 17% ברווח הנקי לשיא של 6.3 מיליון ש"ח.
 
אופל בלאנס ממשיכה להציג צמיחה עקבית בהכנסות וגידול ברווח הנקי
 
 
דני מזרחי, מנכ"ל אופל בלאנס השקעות: "אנו שמחים על כך שבית השקעות מוביל כמו אלטשולר שחם זיהה את הפוטנציאל האדיר באופל ובחר להשקיע סכום משמעותי בחברה. אנו רואים בהשקעה זו הבעת אמון מצד משקיע מוסדי ומוביל דעה. אני סבור כי המודל העסקי של אופל, המאופיין בפיזור עצום וניהול סיכונים קפדני והינו בעל שולי רווח גבוהים, הוא זה שמבדיל את אופל ממתחרותיה והופך אותה להשקעה אטרקטיבית. קיבלנו הצעות רבות מצד גופים מוסדיים ובחרנו לבצע את הקצאת המניות לאלטשולר שחם מתוך הבנה כי הדבר ישיא ערך נוסף לבעלי המניות שלנו."
 

 

x