נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

פורסייט השלימה סבב הדגמות טכנולוגיות בארצות הברית

חברות רבות שהשתתפו הביעו עניין בפרויקטים על מנת להמשיך ולבחון את הטכנולוגיה לצורך שיפור פוטנציאלי של מערכות בטיחות

 

 
Image by Gerd Altmann from Pixabay good byeImage by Gerd Altmann from Pixabay good bye
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
11/11/2021

חברת פורסייט אוטונומס הולדינגס בע"מ, המתמחה בתחום מערכות ראייה ממוחשבות לרכב, שמניותיה נסחרות בבורסות נאסד"ק ותל אביב (סימול: FRSX), הודיעה כי בשבוע שעבר החברה השלימה בהצלחה סדרה של הדגמות טכנולוגיות בת שבועיים בארה"ב, עבור 19 יצרני רכב אמריקאיים וגלובאליים מובילים, ספקי Tier One ומפתחי מערכות אוטונומיות. 

ההדגמות עוררו עניין רב מצד חברות רבות שהשתתפו בסדרת ההדגמות, המעוניינות לבצע פרויקטים של POC על מנת להמשיך ולבחון את הטכנולוגיה לצורך שיפור פוטנציאלי של מערכות סיוע לנהג מתקדמות קיימות (ADAS). פורסייט הציגה את הפיתוחים הטכנולוגיים העדכניים ביותר עבור פתרון תוכנת הכיול האוטומטי הייחודי שלה, המתאים הן למצלמות סטריאו אור נראה סטריאו והן למצלמות אינפרא אדום תרמיות, ואת היכולת שלה ליצור מידע תלת מימדי, בין אם על ידי הפרדת מצלמות סטריאו או על ידי יצירת מערכת סטריאו ממצלמות מונו קיימות.

סדרת ההדגמות הטכנולוגיות התקיימה באזור עמק הסיליקון וכן בדטרויט, בשיתוף עם חברת Teledyne FLIR, חברת טכנולוגיה תעשייתית מובילה בעולם, המתמקדת בפתרונות חישה חכמים. ההדגמות הטכנולוגיות של פורסייט מציעות ללקוחות פוטנציאליים הזדמנות לחוות באופן ישיר את הפתרונות הייחודיים של החברה. 

לגרף פורסייט לחצו כאן

29 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 7.68 מיליון בפורסייט
קרנות נאמנות שמחזיקות את פורסייט. לרשימה המלאה

x