נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

קבוצת שיבולת הניחה אבן פינה למרלו"ג החדש בבית שמש

 

 
הדמיה דרום מזרח בית שמש, קרדיט: רועי מור הדמיותהדמיה דרום מזרח בית שמש, קרדיט: רועי מור הדמיות
 

עידו אסיאג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
30/01/2023

קבוצת שיבולת קיימה טקס הנחת אבן פינה, לרגל תחילת הבנייה של מרלו"ג חדש שייבנה על גבי שטח של 6.6 דונם, באזור תעשיה ברוש,  בצמוד למנועי בית שמש ובית הספר לשוטרים.

המרלו"ג החדש יכלול כ-9,200 מ"ר בשתי קומות המיועדים ללוגיסטיקה, כאשר כ-1,200 מ"ר מתוכם מיועדים למשרדים שייבנו באגף  נפרד. המבנה ייבנה בסטנדרטים גבוהים עם מערכות מתקדמות, משווי גובה, רצפה בדרגת פילוס מיוחדת ותכנון לעומס שימושי גבוה במיוחד.

המבנה צפוי להמסר בתוך כשנה לרוכש, חברת אמי נציגות ואחזקות בע"מ שעוסקת בין היתר בנדל"ן מניב במספר אזורי ביקוש בארץ. 

ראש העיר ד"ר עליזה בלוך: "כל מרלו"ג חדש המוקם בעיר הוא עוד ציון דרך חשוב בפיתוח הכלכלי של העיר בית שמש. קבוצת שיבולת מבקשת לומר - אנחנו שותפים בפיתוח העיר בית שמש, ואני כראש העיר שמחה על החיבור והשותפות. העיר בית שמש היא עיר של קהילות והקהילה הכלכלית היא אחת החשובות שבהם. כניסת משקיעים לעיר, כדוגמת קבוצת שיבולת, מהווים קטר כלכלי המוביל ומקדם עולמות תוכן אחרים בעיר".

"העיר בית שמש היא עיר מתאימה מאוד ללוגיסטיקה ומשרדים, בין השאר בזכות מיקומה האסטרטגי בסמיכות לצירי תנועה ראשיים, כביש 1, כביש 38 וכביש 6" מסביר ערן מרקוביץ', מנכ"ל קבוצת שיבולת. "ד"ר עליזה בלוך, ראש העיר, מובילה תנופת פיתוח אדירה בעיר והרבה עסקים באזור ירושלים גילו לאחרונה בזכותה את בית שמש וזאת רק ההתחלה. אנחנו בונים בעיר לא רק את המרלו"ג החדש אלא גם את S-Park, פארק התעסוקה החדש של בית שמש שיכלולכ-18,000 מ"ר משרדים בבניין של 14 קומות, כ-2,000 מ"ר מסחר ועוד כ 10,000 מ"ר של חניון תת קרקעי". 

צילום: איציק בירן

x