טקטונה, החברה הציבורית הראשונה והגדולה בישראל הפועלת בתחום הבלוקצ'יין והנכסים הדיגיטליים, מפרסמת היום את תוצאותיה הכספיות לשנת 2024 ומדווחת על הכנסות בגובה 5.8 מיליון דולר (למעלה מ-20 מיליון ש"ח), אשר מהוות גידול של כ- 45% לעומת שנת 2023. לצד הגידול בהכנסות, רשמה החברה גידול של כ- 62% ב- EBDITA המתואם, העומד על 1.9 מיליון דולר.
פעילות המסחר הסיסטמטי (ביחד עם עליית ערך הנכסים הקריפטוגרפיים) הניבה לחברה את מרבית ההכנסות במהלך שנת 2024 (3.1 מיליון דולר). השווי ההוגן של כלל יתרות הנכסים הקריפטוגרפיים של החברה למועד זה עומד על כ-7.7 מיליון דולר (כ-29 מיליון ש"ח).
במהלך שנת 2024 המשיכה טקטונה את יישום האסטרטגיה העסקית שלה ליצירת שיתופי פעולה בתחום הבלוקצ'יין והנכסים הדיגיטליים, וביצוע השקעות בשחקנים חשובים בתחום. בשנה זו, השלימה החברה את השקעתה ב-42% ממניות חברת הוריזון, אשר גם לה שנת 2024 הייתה שנת שיא במהלכה זינקו הכנסותיה ל-17.9 מיליון ש"ח עם רווח נקי של כ-6.6 מיליון ש"ח (לעומת הפסד של כ-3.1 מיליון ש"ח בשנת 2023). לאחרונה, הודיעה כי חתמה על עסקת אסטרטגית לשיתוף פעולנה עם חברת פאלוולט, מובילה טכנולוגית גלובלית בתחום הארנק הדיגיטלי, מהלך אשר צפוי למצב את טקטונה כשחקנית מובילה בזירת הפינטק בישראל.
עיקרי התוצאות הכספיות של החברה לשנת 2024:
הכנסות החברה לשנת 2024 עומדות על כ- 5.8 מיליון דולר – גידול של כ- 45% לעומת שנת 2023.
ה- EBDITA המתואם, עומד על 1.9 מיליון דולר – גידול של כ- 46% לעומת השנה אשתקד.
השווי ההוגן של כלל יתרות הנכסים הדיגיטליים, השקעות הבלוקצ'יין והמזומנים של החברה ליום 31 בדצמבר, 2024 עמד על כ-14 מיליון דולר (כ-51 מיליון ש"ח). בנוסף, שווי השקעתה בהוריזון עמד על כ-3.4 מיליון דולר נוספים.
לאחר שהשלימה את השקעתה בהוריזון, מדווחת טקטונה לראשונה את התוצאות הכספיות של הוריזון. להל"ן עיקרי התוצאות הכספיות של הוריזון לשנת 2024:
הכנסות חברת הוריזון עומדות על 17.9 מיליון ₪- גידול של 286% לעומת שנת 2023.
הרווח הנקי עומד על 6.6 מיליון ₪, לעומת הפסד נקי בגובה של 3.1 מיליון ₪ בשנה אשתקד.
יריב גילת, יו"ר דירקטוריון טקטונה: "אנו בטקטונה נחושים להמשיך במימוש האסטרטגיה שלנו להעמקת האחיזה שלנו בעולם הנכסים הדיגיטליים. לראשונה אנו גם דורסים רגל בשוק הפינטק בישראל, בשיתוף עם חברת פאלוולט, וממשיכים לייצר פתרונות, כמו ארנק דיגיטלי, שינגישו את התחום עבור הקהל הרחב ועבור שוק ההון הישראלי".

יריב גילת, יו״ר דירקטוריון טקטונה, צילום: יח״צ


