נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

בלייד ריינג׳ר מכרה מניות פיינרפורם בהיקף של 4.45 מיליון שקלים, מחזקת את יתרות המזומנים

כחלק מהשלמת עסקת המיזוג של פעילות דיפסולאר לפיינרפורם, קיבלה החברה ניירות ערך בפיינרפורם; לאחר שפיינרפורם רשמה זינוק של עד מעל ל-100% בשבוע שעבר, ניצלה בלייד ריינג'ר הנסחרת בבורסה המקומית את המומנטום ומכרה עוד מניות בהיקף כולל של 4.45 מיליון שקלים מתחילת השנה

 

 
בלייד ריינג׳ר מכרה מניות פיינרפורם / תמונה: Dreamstimeבלייד ריינג׳ר מכרה מניות פיינרפורם / תמונה: Dreamstime
 

אלי אופיר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
24/08/2025

חברת בלייד ריינג'ר בע"מ, הנסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב, דיווחה את הדוחות הכספיים למחצית הראשונה של השנה, במסגרתם דיווחה החברה על כך שמכרה במהלך הדו"ח מניות של חברת פיינרפורם (PRFX) הנסחרת בנאסד"ק בהיקף של כ-1.1 מיליון שקלים, ולאחריו מניות בהיקף של כ-3.35 מיליון שקלים.

המימוש שבוצע לאחר מועד הדו"ח, בהיקף של כ-3.35 מיליון שקלים התבצע ברקע לזינוק במניה של פיינרפורם של עד מעל ל-100% בשיא, על רקע דיווח לקבלה לתוכנית NVIDIA Connect של חברת NVIDIA. 

לאחר המימוש לחברה נשארו כ-449 אלף אופציות מסדרה ב למניות פיינרפורם, במחיר מימוש של 0.01 דולר, כאשר מניית פיינרפורם נסחרת לפי שווי נוכחי של 1.69 דולר, דבר המשקף לאופציות שווי נאיבי נוכחי של כ-2.6 מיליון שקלים נוספים.

שמוליק ינאי, דירקטור ובעל השליטה בבלייד ריינג'ר מסר בהמשך לדוחות הכספיים ולמימוש: "לאחר השלמת המכירה של דיפסולאר לפיינרפורם, ניצלנו הזדמנות בשוקי ההון ומימשנו מניות בהיקף כולל של 4.45 מיליון שקלים מתחילת השנה. המימושים מאפשרים לנו לחזק משמעותית את יתרות המזומנים של החברה, ולהצעיד אותה קדימה בהתאם לאסטרטגיה העסקית".
 

x