שינויים ניהוליים בקבוצת כרם השקעות ותיירות: גיל האן ממונה לתפקיד מנכ"ל אשת טורס, ויחליף את הבעלים והמנכ"ל אפרים קרמר, אחרי כ - 30 שנים בתפקיד. קרמר ימשיך בתפקידו כיו"ר פעיל של אשת טורס, יו"ר חברת הניהול שמפעילה הקבוצה למלונות בקפריסין ובבלקן, ויו"ר מלונות גורדוניה.
האן, לשעבר סמנכ"ל מכירות ושירות בקבוצת דור-אלון, סמנכ"ל הפיתוח העסקי בוואלהשופס וכן תפקידי ניהול בכירים נוספים, נכנס לתפקיד מנהל התפעול הראשי באשת טורס לפני כשנה וסייע להוביל את ההתמודדות עם משבר "עם כלביא", פיתוח מחלקות הספא והשייט החדשות בחברה והוביל את הקמתה המחודשת של "אשת-ביזנס" המתמחה בפעילות למגזר העסקי.
אשת טורס רשמה התפתחות משמעותית בשנים האחרונות, עם סיום המעבר מחברה מסורתית לחברה דיגיטלית לחלוטין, המבצעת מכירות דיגיטליות וטלפוניות ללא קבלת קהל. החברה מוכרת בשנה בלמעלה מ - 1 מיליארד ש"ח, ולאחרונה זכתה במכרז המוסד לביטוח לאומי למתן נופש רפואי לנפגעי פעולות איבה, שנפגעו מאז ה - 7 באוקטובר. זאת במקביל להפעלת פרויקטים אירוח ונופש עבור מערכת הביטחון ובטחון פנים וחברות גדולות. אשת טורס ממשיכה להוביל את שוק הטיולים המאורגנים בישראל עם כ - 100 אלף נוסעים בשנה, בדגש על יעדים מבוקשים במזרח הרחוק, הבלקן והקווקז.
בתחום החדשנות, אשת טורס מפתחת מערכות טכנולוגיה מתקדמות לניהול תיירות, עם צוותי פיתוח בישראל ובהודו. החברה פיתחה תוכנת ERP מקיפה לניהול תחום התיירות. נכון להיום החברה מספקת ללקוחות מוסדיים, לקוחות גדולים ומועדוני לקוחות פתרון תיירותי מלא הכולל פלטפורמת הזמנות ייעודיות ואת שירותי התיירות עצמם.
גיל האן, המנכ"ל הנכנס של אשת טורס: "הגעתי לאשת טורס רגע לפני "עם כלביא" ולמדתי להכיר ענף שתמצית מהותו היא אופטימיות וחברה מופלאה שהובלה ביד אומן בדרך הלא סלולה של המציאות המשתנה תדיר במדינת ישראל ובסביבה הגיאופוליטית המורכבת בארץ. אני נכנס לתפקיד מנכ"ל אשת טורס בהכרת תודה לאפרים קרמר שסומך עלי את ידו ונותן בי את אמונו להוביל את אשת טורס קדימה".
אפרים קרמר, בעלים ויו"ר אשת טורס: "לפני כ - 30 שנה רכשתי סוכנות נסיעות קטנה והפכנו אותה לסיטונאית תיירות הגדולה בישראל. אני בטוח שמינויו של גיל למנכ"ל יחזק את אשת טורס ויצעיד אותה קדימה, ובמקביל יפנה את זמני ויאפשר לי לתרום לצמיחה מאוזנת של הקבוצה בארץ ובחו"ל בתחומי התיירות והמלונאות".

גיל האן, מנכ״ל אשת טורס, צילום: מיכאל אלברט


