נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

יניב לוי, יו״ר אגף ההסברה, הפרסום והדוברות בהסתדרות פורש מתפקידו

לוי הצטרף להסתדרות לפני 13 שנה כדוברו של היו"ר אז עופר עיני

 

 
יניב לוי, צילום: אילן בשוריניב לוי, צילום: אילן בשור
 

רונית מורגנשטרן, עורכת ביטוח ובנקים FUNDER
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
28/06/2026

יו"ר אגף ההסברה, הפרסום והדוברות בהסתדרות יניב לוי, ביקש היום מיו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד, לסיים את תפקידו לאחר 13 שנות עשייה בארגון. הוא יפרוש מתפקידו ב-31 באוגוסט, כנראה לטובת המגזר העסקי.

לוי הצטרף להסתדרות בחודש יולי 2013, בתקופת כהונתו של יו"ר ההסתדרות לשעבר, עופר עיני. עם כניסתו של אבי ניסנקורן לתפקיד יו"ר ההסתדרות, הקים את אגף ההסברה, הפרסום והדוברות ועמד בראשו במשך למעלה מעשור. בתקופת כהונתו של יו"ר ההסתדרות הנוכחי, המשיך להרחיב את פעילות האגף והיה שותף מרכזי לעיצוב האסטרטגיה, המיתוג, השיווק, הפרסום וניהול המשברים של הארגון. ללוי תואר ראשון במשפטים (LL.B) מהקריה האקדמית אונו.

יניב לוי מסר היום: "לאחר 13 שנים משמעותיות בהסתדרות, החלטתי לעבור לאתגר המקצועי הבא ולצאת לדרך חדשה. אני מסיים את תפקידי בתחושת סיפוק וגאווה גדולה על הדרך שעשינו ועל הזכות לקחת חלק משמעותי בעשייה של אחד הארגונים החשובים במדינת ישראל.

"אני מודה ליו"ר ההסתדרות, ארנון בר-דוד, על האמון, השותפות והחברות לאורך השנים. אני מבקש להודות מעומק הלב לסגני, אריק מילמן, שהיה שותף אמיתי לדרך במשך שנים ארוכות. תודה גדולה גם לכל אנשי ונשות הצוות שעבדו לצידי לאורך השנים ולכל עובדות ועובדי ההסתדרות שהיו שותפים לעשייה.ההסתדרות תמיד תישאר עבורי בית, ואעמוד לרשות יו"ר ההסתדרות ולרשות הארגון בכל דרך בה יבחר".

יו"ר ההסתדרות, ארנון בר-דוד: "לא היה לי קל לקבל את בקשתו של יניב לסיים את תפקידו. במשך שנים רבות הוא היה שותף מרכזי לעשייה, חבר קרוב ואחד האנשים המשמעותיים ביותר שליוו אותי לאורך הדרך. יניב הוביל מהלכים אסטרטגיים משמעותיים, תרם תרומה חשובה לעיצוב פניה של ההסתדרות והיה שותף מרכזי לניהול המשברים הלאומיים המורכבים ביותר שעמדו בפני הארגון. המקצועיות, המחויבות, היצירתיות והמסירות יוצאות הדופן שלו ילוו את ההסתדרות עוד שנים רבות. אני מכבד את החלטתו ובטוח שעוד נמשיך לשתף פעולה גם בעתיד".

לוי יסיים את תפקידו כיו"ר אגף הסברה, דוברות ופרסום בהסתדרות ב-31 באוגוסט.

x