נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

דרור מורד מונה למנכ"ל קבוצת פולירון

קובי פודה פורש לגמלאות לאחר שנים של עשייה

 

 
דרור מורד, מנכ״ל פולירון, צילום: יח״צדרור מורד, מנכ״ל פולירון, צילום: יח״צ
 

עידו אסיאג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
29/07/2026

קבוצת פולירון מודיעה על מינויו של דרור מורד למנכ"ל הקבוצה. מורד ייכנס לתפקידו ויחליף את קובי פודה, אשר פורש לגמלאות לאחר שנים רבות של הובלת החברה ותרומה משמעותית לצמיחתה ולהתפתחותה.

מורד מביא עמו ניסיון ניהולי עשיר בהובלת חברות, פיתוח עסקי, ניהול אסטרטגי והובלת תהליכי צמיחה וחדשנות. בתפקידו האחרון כיהן כמנכ"ל חברת "אופק צילומי אוויר", ולפני כן מילא שורה של תפקידי ניהול בכירים במגוון חברות ותעשיות, ביניהם כמנכ"ל כפר המכביה, מנכ"ל שטראוס מים, סמנכ"ל מכירות ושיווק  בתמי 4 ועוד.

במסגרת תפקידו, יהיה מורד אחראי על המשך יישום האסטרטגיה העסקית של קבוצת פולירון, הרחבת פעילותה בישראל ובשווקים נוספים, חיזוק המותגים של הקבוצה והאצת מנועי הצמיחה שלה. כמו כן, יוביל את המשך פיתוח סל המוצרים, קידום חדשנות והתאמת פתרונות החברה לצרכים המשתנים של השוק, תוך שיפור חוויית הלקוח, חיזוק המצוינות התפעולית והמשך יצירת ערך לעובדים, ללקוחות ולשותפים העסקיים.

דרור מורד: "אני נרגש להצטרף לקבוצת פולירון ולהוביל חברה בעלת מורשת, מוניטין ומוצרים איכותיים כל כך. אני מודה על האמון שניתן בי ומצפה לעבוד יחד עם הנהלת החברה והעובדים כדי להמשיך לחזק את מעמדה של פולירון, להרחיב את פעילותה ולהמשיך לייצר ערך ללקוחות, לשותפים העסקיים ולבעלי המניות."

קובי פודה הוסיף: "לאחר שנים רבות בפולירון, אני מסיים את תפקידי בתחושת סיפוק וגאווה על הדרך שעשינו יחד. אני מודה לעובדי החברה, לשותפים וללקוחות על האמון לאורך השנים, ומאחל לדרור ולהנהלת הקבוצה הצלחה רבה בהמשך הדרך."

x