בהמשך לדיווח מיידי שפרסמה החברה ב יום 24 באוגוסט 2026 (מספר אסמכתא: 2026-01-079046) בדבר בחינת אפשרות להנפקה ורישום למסחר של שתי סדרות אגרות חוב חדשות (סדרות א' ו-ב') שאינן מגובות בבטוחות ("איגרות החוב"), בבורסה לניירות ערך בתל-אביב בע"מ ("הבורסה"), החברה מתכבדת להודיע כי בכוונתה לקיים היום, יום ב', 7 בספטמבר 2026, מכרז לקבלת התחייבויות מוקדמות ממשקיעים מסווגים בהתאם לתקנות ניירות ערך (אופן הצעת ניירות ערך לציבור), התשס"ז 2007- , ללא ריבית מקסימום, אשר במסגרתו תינתן למזמינים עמלת התחייבות מוקדמת בשיעור של 0.55% (סדרה א') ו-0.8% (סדרה ב'), מהתמורה הכוללת בגין יחידות אגרות החוב שביחס אליהן יתחייבו המשקיעים המסווגים להגיש הזמנות.
יובהר, כי בשלב זה החברה מצויה בבחינה של הנושא וטרם התקבלה החלטה סופית בדבר ביצוע ההנפקה, אם בכלל, עיתויה, היקפה ותנאיה, ואין כל ודאות כי ההנפקה האמורה אכן תצא אל הפועל. ההנפקה, ככל שתבוצע, תהיה בתנאים אשר יקבעו על ידי דירקטוריון החברה ואשר יפורטו בדוח הצעת מדף שיפורסם (אם יפורסם).
ביצוע ההנפקה כפוף, בין היתר, להחלטה סופית של דירקטוריון החברה (בכפוף למצב השוק), לפרסום דוח הצעת מדף וכן לקבלת אישור הבורסה לרישום למסחר בה של איגרות החוב שיונפקו, ככל שיונפקו, וכן לתנאי השוק.
אין באמור לעיל כדי להוות התחייבות של החברה לביצוע הנפקה ו/או הצעה לציבור של ניירות ערך כלשהם או הזמנה להציע הצעות לרכישתם.

אורי לוין, מנכ״ל קבוצת תדהר, צילום: עופר חג׳יוב


