קבוצת אפקון החזקות (ת"א: אפהח), מהחברות המובילות בישראל בביצוע ומתן שירות בפרויקטים עתירי מערכות וטכנולוגיה, מתכבדת להודיע כי חברה בת בבעלות מלאה של הקבוצה קיבלה הודעה מחברה ממשלתית, לפיה נבחרה, יחד עם גופים נוספים, להגיש הצעות להקמת תחנות משנה במסגרת מכרז שערך הלקוח.
בהתאם לתנאי המכרז, כל הקמת תחנת משנה תוצע לגופים שעברו את השלב הראשון במכרז, אשר יהיו זכאים להגיש הצעת מחיר פרטנית לביצועה.
היקף העבודות הכולל בשנתיים הקרובות לכלל הגופים שעברו את השלב הראשון במכרז מוערך על ידי הלקוח בכ-690 מיליון ש"ח. ללקוח קיימת זכות להאריך את תקופת המכרז בשנתיים נוספות ולהגדיל את היקפו בסכום זהה.
יובהר כי אין התחייבות מצד הלקוח להיקף מינימלי של הזמנות מאפקון, והיקף העבודות שבהן החברה הבת עשויה לזכות בפועל תלוי, בין היתר, בהצעות המחיר שיוגשו במסגרת המכרז.
לדברי דודי הראלי, מנכ״ל קבוצת אפקון, "הבחירה באפקון כאחד מהגופים שיוכלו להתמודד על הקמת תחנות משנה במסגרת המכרז מהווה ביטוי נוסף לניסיון הרב, ליכולות ההנדסיות ולמומחיות שצברה הקבוצה בביצוע פרויקטי תשתית מורכבים ועתירי מערכות. תחום תחנות המשנה מהווה נדבך משמעותי בפעילותה של אפקון, ואנו רואים במכרז פוטנציאל להמשך הרחבת הפעילות וחיזוק מעמדנו בפרויקטי תשתית ואנרגיה משמעותיים בישראל.״

דוד הראלי, מנכ״ל אפקון החזקות, צילום: יח״צ


.jpg)