נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

בית ההשקעות "אלפה פלטינום" מקבוצת פורום ממשיך להתרחב: יקים את חברת "אלפה פלטינום קרנות נאמנות", בניהולו של שי ברק

הקמת החברה העוסקת בקרנות נאמנות מצטרפת לשורה של רכישות שביצעה קבוצת פורום לאחרונה ובכללם רכישת חברת "קשת ניירות ערך" ורכישות בתי ההשקעות "פלטינום" ו"פורמולה".

 

 
עמי סגלעמי סגל
 

FUNDER Online
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
18/07/2012

בית ההשקעות "אלפה פלטינום" מקבוצת פורום ממשיך להתרחב: יקים את חברת "אלפה פלטינום קרנות נאמנות", בניהולו של שי ברק, לשעבר מנכ"ל מודלים קרנות נאמנות. הקמת החברה החדשה היא חלק מאסטרטגית הצמיחה וההתרחבות של קבוצת פורום. במסגרתה רכש בית ההשקעות "אלפה פלטינום", במהלך השנה החולפת את חברת "קשת ניירות ערך", חברת ניהול התיקים וההשקעות הגדולה ביותר בדרום הארץ, ואת בתי ההשקעות "פלטינום" ו"פורמולה". החברה החדשה תעסוק בניהול קרנות נאמנות.

שי ברק, היו"ר המיועד של אלפה פלטינום קרנות נאמנות, הודיע לאחרונה על סיום תפקידו כמנכ"ל מודלים קרנות נאמנות. ברק זכור יותר מכל כאחד המנכ"לים הצעירים ביותר של חברה הפעילה בתחום קרנות הנאמנות בשוק ההון הודות לעבודה שהוא שימש כבר בגיל 29 כמנכ"ל חברת אילנות דיסקונט. בהמשך הקריירה הפיננסית כיהן ברק במספר תפקידי מפתח בשוק ההון לרבות תפקיד מנכ"ל גאון בית השקעות, יו"ר איגוד קרנות הנאמנות בישראל ומנהל מחלקת השקעות בחברת הפניקס, חברה לביטוח.

"אלפה פלטינום" מהווה את זרוע ניהול ההשקעות של קבוצת פורום. בית ההשקעות מתמחה בניהול השקעות ובבניית מעטפת כוללת של פתרונות פיננסים יצירתיים, ייחודים ומתוחכמים בשוק ההון המקומי וחשיפה למוצרים פיננסים גלובליים מובילים בשווקים הבינלאומיים. "אלפה פלטינום" מעניק פתרון פיננסי כולל ללקוח מרמת ניהול תיקים, קרנות נאמנות, ניהול השקעות בחו"ל, דרך שירותי בנקאות פרטית ועד ניהול פנסיוני, לרבות פתרונותIRA .

בהתייחס להקמת חברת "אלפה פלטינום קרנות נאמנות" אמר ערן נוטע, מנכ"ל "אלפה פלטינום", כי החברה החדשה שהקמתה תושלם סופית בקרוב, נותנת מענה מקיף לרצון החברה וליכולתה להגדיל את חלקה בפעילות של תחום ניהול קרנות הנאמנות. היתרון הייחודי של החברה החדשה, טמון בשילוב המושכל בין הידע והניסיון הרב של היו"ר המיועד, לבין האמצעים של הקבוצה לרבות הקרנות שהיא מנהלת כיום וניסיונה המוכח בשוק ההון".

עמי סגל, נשיא קבוצת פורום, בירך על הקמת החברה החדשה המיועדת לניהול קרנות נאמנות של הקבוצה והוסיף כי "אין ספק שעל אף האתגרים הנוכחיים שהתחום הפיננסי הינו וימשיך להיות התחום המוביל. לצד האיומים הרבים, העת הנוכחית, מספקת גם השקעות מעניינות ורווחיות הן בתחום הריאלי והן בתחום ריאלי משולב פיננסי. קבוצת פורום נהנית מקשרים הדוקים וארוכי שנים עם גופים בינלאומיים מובילים בתעשייה הפיננסית דוגמת Vanguard, Wellington, Pimco ו- Aberdeen, דבר שללא ספק יקדם רבות את תחום הניהול קרנות נאמנות".     


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x