זוכרים את התמונות הבלעדיות שפרסמנו בתחילת דצמבר (צילם אבשלום ששוני) של רועי ורמוס מנכ"ל פסגות ויובל גביש מנכ"ל פריזמה?
.gif)
ובכן זו התוצאה.................
בית ההשקעות פסגות ימזג לתוכו את כל פעילות הגמל של בית ההשקעות פריזמה. כך סוכם היום (יום ה` 15.1.09) בין ראשי קרן יורק קפיטל, בעלת השליטה בבית ההשקעות פסגות, לבין ראשי קרן מרקסטון בעלי השליטה בבית ההשקעות פריזמה.
בתמורה להעברת פעילויות קופות הגמל של פריזמה, יקצו בעלי המניות של פסגות לפריזמה בית השקעות כ- 24% ממניות בית ההשקעות פסגות.
בעקבות המיזוג הזה, ובכפוף לכל האישורים הרגולטוריים והבנקאיים הנדרשים, תנהל חברת פסגות- גדיש קופות גמל נכסים בהיקף כספי של כ- 40 מיליארד ש"ח ואילו ההיקף הכספי הכולל של הנכסים המנוהלים על ידי בית ההשקעות פסגות יסתכם בכ- 100 מיליארד ש"ח.
רון לובש, יו"ר פריזמה ויובל גביש, מנכ"ל פריזמה, מסרו היום: "מהלך מיזוג הגמל עם פסגות נעשה בראיית טובת העמיתים ושמירת רצף זכויותיהם ובתוך כך בתקופת המעבר, ימשכו כל שרותי התמיכה והשרות לעמיתים, למפיצים, למנהלי ההסדר, לסוכני הביטוח, היועצים בבנקים ולמעסיקים".
אריק שטיינברג יו"ר פסגות ורועי ורמוס מנכל בית ההשקעות פסגות אמרו כי יפעלו כדי להעניק לכל לקוחות הגמל של פריזמה שייקלטו בניהול של בית ההשקעות פסגות את הניהול הטוב והמקצועי ביותר. במסגרת הקליטה המהירה של העמיתים יעמיד בית ההשקעות פסגות את כל שירותי התמיכה למפיצים ולכל מנהלי ההסדר וסוכני הביטוח שעבדו עד כה מול הקופות הנרכשות. זאת, בנוסף להעמדת מערכי השירות ליועצים בבנקים, סוכני הביטוח והמעסיקים".
"אנו רואים חשיבות רבה להבטיח לכל אחד מן העמיתים בקופות הנקלטות את השירות הטוב ביותר ולענות לכל שאלה תוך התאמה אישית של המוצר שבו הוא חוסך לצרכיו של העמית" אמרו שטיינברג וורמוס.
השלמת העיסקה כאמור, כפופה לקבלת כל האישורים הרגולטוריים והבנקאיים הנדרשים.
נתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

צילום אבשלום ששוני עבור פאנדר


