נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אפסילון מקימה פעילות הוסטינג

הקמת הוסטינג תעשה עם חברת "טקטון" של שחר רג'ואן. פעילות ההוסטינג צפויה לכלול בשלב הראשון שתי קרנות אג"ח

 

 
 

בועז קידר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
29/10/2018

בית ההשקעות אפסילון מרחיב את פעילותו ומודיע על הקמת הוסטינג עם חברת "טקטון" של שחר רג'ואן. פעילות ההוסטינג צפויה לכלול בשלב הראשון שתי קרנות אג"ח תחת מנהל הקרן של אפסילון.  בנוסף לפעילות ההוסטינג, רגו'אן יצטרף לצוות המקצועי של בית ההשקעות.

רג'ואן בעל וותק של עשרות שנים בשוק ההון. בעשור האחרון שימש כמנהל השקעות ואנליסט בכיר ב- "אנליסט"  והיווה חלק משמעותי מצמיחתו של בית ההשקעות.

המהלך של אפסילון להקמת הוסטינג לראשונה מזה 30 שנה לפעילותו, מהווה אבן דרך במגמה החיובית של חברת הקרנות ומצטרף למהלכים קודמים של בית ההשקעות עם כניסתו של גיל קורן לתפקיד מנכ"ל חברת הקרנות ומינויו של אייל שני לסמנכ"ל השקעות.

גיל קורן מנכ"ל חברת הקרנות של אפסילון אמר: "שחר רגו'אן בעל ידע מקצועי רב ומוכח בשוק כבר עשרות שנים. מעבר לפעילות ההוסטינג, רג'ואן יתרום לבית ההשקעות מיכולותיו המקצועיות וישמש בנוסף גם אנליסט חיצוני לאפסילון. פעילות ההוסטינג מהווה עבורנו שלב נוסף בחיזוק  הצוות הניהולי החדש של חברת הקרנות"

בחברת הקרנות מנוהלים 30 קרנות נאמנות עם התמחות בקרנות מסורתיות וגמישות, אג"ח ומנייתיות. לצד הפעילות של ניהול הקרנות המסורתיות, אפסילון השיקו לאחרונה קרנות בשיטת INDEX MENGMENT ובקיצור IM שיטת ניהול מקובלת בעולם המשלבת יתרונות הניהול האקטיבי בבחירת המדדים לצד יתרונות הניהול הפסיבי בהשקעה במדדים עצמם

 

x