נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

כור חתמה על הסכם לרכישת מניות רון לבקוביץ בבית ההשקעות אפסילון

כור חתמה על הסכם לרכישת מניותי לבקוביץ' באפסילון בכ-30 מ' ש'. השווי של אפסילון בעסקה הנוכחית אינו צפוי להשתנות לעומת שוויה בעסקה הראשונה לפני כארבע שנים. כור צפויה לשלם ללבקוביץ' 30 מיליון שקל בעבור חלקו באפסילון, כלומר לפי שווי של כ-162 מיליון שקל. בעקבות זאת אחזקתה של כור באפסילון תגדל ל-68.75% מהחברה ופרנקל יוותר עם 31.25%. פרנקל גם ימשיך לכהן כמנכ"ל וכיו"ר אפסילון.

 

 
שמואל פרנקל נשאר היור והמנכל של אפסילוןשמואל פרנקל נשאר היור והמנכל של אפסילון
 

שרון שפורר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
26/03/2010

חברת כור  חתמה ביום חמישי על הסכם לרכישת מניות רון לבקוביץ' בבית ההשקעות אפסילון. לבקוביץ' ושמואל פרנקל ייסדו את בית ההשקעות אפסילון לפני 22 שנה ומשמשים בו מנכ"לים משותפים עד היום. ב-2006 מכרו השניים 50% ממניות אפסילון לחברת כור לפי שווי של 160 מיליון שקל ונותרו עם אחזקה של 50% - 18.75% מזה של לבקובי'ץ והיתר של פרנקל.

השווי של אפסילון בעסקה הנוכחית אינו צפוי להשתנות לעומת שוויה בעסקה הראשונה לפני כארבע שנים. כור צפויה לשלם ללבקוביץ' 30 מיליון שקל בעבור חלקו באפסילון, כלומר לפי שווי של כ-162 מיליון שקל. בעקבות זאת אחזקתה של כור באפסילון תגדל ל-68.75% מהחברה ופרנקל יוותר עם 31.25%. פרנקל גם ימשיך לכהן כמנכ"ל וכיו"ר אפסילון.

אפסילון מנהל כיום נכסים בהיקף של כ-7 מיליארד שקל, מתוכם 600 מיליון שקל בקופות גמל והיתר בקרנות נאמנות ובתיקים. את 2009 הוא סיים עם הכנסות של 61 מיליון שקל ורווח נקי של 23 מיליון שקל, כשהוא נהנה מהעליות החדות בבורסה ומהתתאוששות תעשיית הקרנות וניהול התיקים אחרי פידיונות רבים ב-2008.

הכתבה פורסמה לראשונה באתר דה מרקר. לאתר לחץ כאן.


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x