נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

קבוצת חבס הודיעה היום על סיום הקמתו של פרויקט שדרות רוטשילד 1 בתל-אביב

סך ההכנסות ממכירות בפרויקט הינו חסר תקדים,והסתכם לכ- 793 מיליון ש"ח.

 

 
צילום:יקי אסייג צילום:יקי אסייג
 

מערכת פאנדר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/11/2010

חברתץ חבס החלה במסירת הדירות בפרויקט  רוטשילד 1 לרוכשיהן בהתאם למועד המקורי לו התחייבה החברה לפני שנים (הרבעון השלישי של שנת 2010), ותהליך מסירת הדירות יימשך גם בחודשים הקרובים.

הרצל חבס יו"ר קבוצת חבס, אמר היום: "אנו גאים להכריז על סיום הקמתו של פרויקט שדרות רוטשילד 1, ותחילת מסירתן של הדירות והכול על-פי לוח הזמנים המקורי כפי שתוכנן לפני שנים. סך ההכנסות ממכירות בפרויקט ומחירי המכירה, אשר יבואו לידי ביטוי בדוחותיה הכספיים של החברה, הינם חסרי תקדים ומעידים על יכולותיה היזמיות של הקבוצה והאמון הרב של קהל לקוחותינו בו אנו כה גאים."

עוד הוסיף הרצל חבס: "הצלחתו הרבה של הפרויקט, ששיווקו הושלם הרבה לפני מועד סיום הקמתו, מעידה יותר מכל על המצוינות עליה חתומה קבוצת חבס המצליחה שוב ליזום, להקים ולשווק בהצלחה רבה פרויקטים פורצי דרך (כדוגמה נוספת ניתן להזכיר את פרויקט Yoo Tel Aviv), תוך עליונות על אלטרנטיבות מקומיות אחרות."

אייל רגב מנכ"ל קבוצת חבס: "בפרויקט שדרות רוטשילד 1 כמו גם בפרויקט Yoo Tel Aviv באה לידי ביטוי היכולת היזמית הייחודית של הקבוצה. כחלק מהאסטרטגיה שלנו, אנו שואפים למיקסום הפוטנציאל הגלום בפרויקטים ייחודיים מסוגם וחריגים בענף. בבואנו ליזום פרויקטים חדשים נמשיך לפעול על פי אסטרטגיה זו אשר ממצבת את הקבוצה כשחקן נדל"ן איכותי המתמחה בבידול, וכל פרויקט שנבחר להשקיע בו, יהווה עדות ליכולות הקבוצה לעוד שנים רבות. השוק וקהל היעד שלנו יודע להעריך את המוצרים שלנו ומשכך, אנו מעריכים כי נזכה לביקוש רב למוצרים נוספים אותם נרצה לשווק בעתיד.
כחלק מאופי עבודתנו, אנו לא מתפשרים ומשקיעים זמן ומשאבים רבים הן בביצוע והוצאה לפועל של הפרויקטים הקיימים והן בעבודה אינטנסיבית של איתור הזדמנויות, בארץ ובחו"ל.
אני מבקש להודות לכל העוסקים במלאכה, ובמיוחד לצוות העובדים המסורים, על המאמצים וההשקעה הרבה ועל כך שסייעו בידינו להגיע לסיומו של הפרויקט במועד המקורי תוך הקפדה על איכויות מעולות ורמת גימור יוצאת דופן."

דגשים על פרויקט שדרות רוטשילד 1 תל-אביב:

הפרויקט ממוקם בשדרות רוטשילד 1 בתל אביב, במיקום ייחודי ואטרקטיבי שאין שני לו. המגדל המשקיף על שכונת נווה צדק עם נוף עוצר נשימה, מתנשא לגובה של 32 קומות וכולל כ- 37 דירות בגודל ממוצע של למעלה מ- 400 מ"ר.

כל הדירות במגדל נהנות מנוף הים התיכון ושכונת נווה צדק ויפו במערב, ומנוף אורבאני של שדרות רוטשילד ומרכז תל אביב במזרח. מעטפת קירות הזכוכית עוטפת את חזיתות המגדל ומספקת נוף פנורמי.
חלל לובי הכניסה לפרויקט הינו בגובה יוצא דופן של כ- 12 מ'.
קומת המגורים הראשונה ממוקמת בגובה 24 מ' מעל מפלס הכניסה למגדל, כך שהדירות כולן  נהנות ממרפסות הצופות אל נוף הים התיכון, מעל גגותיה הציוריים של נווה צדק.
שטחה של קומת מגורים טיפוסית כ-780 מ"ר, כאשר ברוב הקומות, מכילה קומה שכזו דירה אחת או שתי דירות בלבד. בקומותיו העליונות של המגדל ממוקמות דירות פנטהאוז ייחודיות.
בתחומי הפרויקט מורגשת תשומת לב לכל פרט ופרט, החל בלובי המרווח והמפואר, דרך המעליות המעוטרות והמסדרונות המעוצבים, המשך במועדון כושר פרטי ומשוכלל וכלה בבריכת שחייה ובגינת גג אינטימית.

על בניין המסחר והמשרדים רוטשילד 1:

קבוצת חבס מכרה את מבנה המסחר והמשרדים המפואר למשקיע ישראלי, בעסקה בהיקף כספי של כ- 58 מיליון ₪. הקבוצה בחרה לנהל עבור הקונה את השכרת השטחים המשתרעים על פני שטח של כ- 3,000 מ"ר ברוטו, ובאמצעות בחירת השוכרים, יכולה הקבוצה לשמור על אופיו הייחודי של פרויקט שדרות רוטשילד 1.
המבנה כולל קומת קרקע שייעודה למסחר בשטח ברוטו של 650 מ"ר ו- 3 קומות משרדים בשטח ברוטו של כ- 790 מ"ר כל אחת (סה"כ כ- 2,400 מ"ר). עוד כולל המבנה חניון תת קרקעי ובו מקומות חניה ומחסנים לטובת דיירי הפרויקט.

בנק לאומי לישראל בע"מ שכר את 3 קומות המשרדים שבמבנה לתקופה של 4 שנים עם שתי אופציות להארכת התקופה ב- 3 שנים בכל אופציה (תקופת השכירות הכוללת הינה 10 שנים).

בימים אלה מוצעת להשכרה קומת המסחר שבמבנה.
השכרת השטחים בקומת המסחר מעוררת עניין רב (בין היתר בקרב גופים בנקאיים רבים, המעוניינים בהקמת סניף בנק במקום) כמו גם של גופים רבים נוספים, וזאת בזכות מיקום ייחודי, איכות המוצר וחשיפה חד פעמית.מהיותו של השטח המסחרי בחזית הפרויקט היוקרתי, בקבוצת חבס מייחסים חשיבות לזהותו של השוכר ולשימוש הצפוי בשטח, ולפיכך בימים אלה עסוקים בקבוצת חבס בבחינת ההצעות השונות. דמי השכירות החודשיים הצפויים לשטחי המסחר הינם למעלה מ- 240 ₪ למ"ר.

תאור כללי של לובי המגדל:

עיצובו של לובי הכניסה למגדל המגורים, שגובהו למעלה מ- 12 מ', נעשה על-ידי האדריכלית אורלי שרם, אשר הייתה אחראית לעיצובם של כל שאר החללים הציבוריים במגדל.
את פני הפוסעים ללובי יקדם שוער המגדל הניצב מאחורי דלפק קבלה מחופה בקוריאן לבן באורך של כ 8 מ'.
ברקע אי אפשר יהיה שלא להתפעל מהקיר שמאחורי דלפק השוער בגובה מרהיב של 12 מ', העשוי שכבות שכבות של קורות עץ מנוסרות בעוביים שונים, המוצבות אחת על גבי השניה באופן אקראי ויוצרות מרקם עשיר ומיוחד של עץ אגוז טבעי. בקיר משולבים גם חריצים הנוצרים ממרווחי הקורות, מהם בוקע אור – גם הוא בסדר אקראי.
בצידי הלובי – קירות דקורטיביים בעלי גובה זהה, בהם משולב תבליט עץ בצבע לבן, מהרצפה עד לתקרה.
לריהוטו של הלובי לוקטו פריטים נדירים של ריהוט אייקוני, כזה אשר סימני הזמן אינם משפיעים עליו.


בריכת שחייה וגינת גג אינטימית:

גינת הגג הפרטית הינה בשטח של כ- 900 מ"ר המחולקים לאזורי ישיבה אינטימיים. הגינה ממוקמת על גג האגף הנמוך של הבניין – בגובה קומה שביעית – והיא ברובה פתוחה לשמים. בגינה מוקמה בריכת שחייה ממנה נשקף נוף מדהים של חוף ימה של תל אביב – מרצועת בתי המלון בצפון, דרך גגותיה של שכונת נווה צדק הפרוסה למרגלות המגדל, ועד מדרונות יפו העתיקה. כחלק מבריכת השחייה משולבת בריכת שכשוך בתוכה ממוקמות מיטות שיזוף.
כמו כן שולב בקומה זו אזור המיועד לקיומם של אירועי קוקטייל סביב הבריכה, תוך שילובם של אזורי ישיבה ודלפק בר ייחודי שאורכו 6 מטרים, עשוי כולו יציקת בטון מיוחד, פרי עיצובה של המעצבת אורלי שרם. באזורי הישיבה שולבה בין היתר נדנדה מיוחדת ומקורה, שעוצבה ויוצרה במיוחד עבור הפרויקט, שיוצרת פינה שקטה, מוצלת ואינטימית.
 
מעליות:

במגדל המגורים קיימות 3 מעליות נוסעים מהירות במיוחד. דפנות תאי מעליות הנוסעים, שגובהם מעל 3 מטרים, מחופות פסיפס זכוכיתי בעל דוגמאות אומנותיות שיוצר באיטליה במיוחד עבור הפרויקט. מבעד לפסיפס זה בוקע אור והוא זה אשר מאיר את תא המעלית באור נעים, המקנה אוירה ייחודית. המעליות הינן מהמשוכללות שקיימות בעולם, וייוצרו כמובן במיוחד לפרויקט זה.

גובה חלל הדירות:

גובה חלל הדירות הינו כ- 3.15 מ', הגבוה בעשרות ס"מ מהמקובל במגדלי מגורים אחרים. כמו"כ קיימות במגדל שתי קומות בעלות חלל מגורים כפול (כ 7 מ').
 

אולם התעמלות וכושר:

אולם זה ממוקם בקומה השישית, כשגובה החלל בו הינו כ- 7 מ'. מאולם זה נשקף נוף פנורמי של גגות נוה צדק עד יפו, דרום תל אביב ושדרות רוטשילד. האולם מצויד בציוד הכושר היוקרתי והעדכני ביותר הקיים בעולם ושנבחר בקפידה עבור הפרויקט.

החניון:

החניון כולל 6 מפלסי חניה המכילים כ- 210 מקומות חניה, כמו גם מחסנים לשימושם של דיירי הפרויקט.
 

על קבוצת חבס:

קבוצת חבס הינה גוף אחזקות והשקעות בינלאומי בתחום הנדל"ן. הקבוצה מתמחה בפרויקטים של נדל"ן יוקרתי למגורים ונדל"ן מניב - משרדים ומסחרי, הן בישראל והן מחוצה לה.
קבוצת חבס פעילה בישראל מזה למעלה מ- 100 שנה, ומורכבת ממספר חברות פרטיות, המצויות בבעלותה של משפחת חבס ומחברה ציבורית הנסחרת בבורסה לניירות ערך בתל-אביב (סימונה: "חבס"). מבין הפרויקטים המוקמים כיום על ידי החברה הציבורית (חבס-ח.צ. השקעות (1960) בע"מ) אפשר למנות את פרויקט Yoo Tel-Aviv שעוצב על ידי המעצב הבינלאומי פיליפ סטארק ואת פרויקט שדרות רוטשילד 1.

בנוסף, בבעלות החברה קרקע פרטית בשטח של כ- 28 דונם בקיסריה, עליה ניתן לבנות כ- 186 יח"ד נופש ושטחי מסחר,וכן חטיבת קרקע בלבה של תל-אביב,בפינת הרחובות לינקולן ויהודה הלוי.

כמו כן, בין היתר, מחזיקה החברה בכ- 20.83% ממניותיה של Nieuwe Steen Investments N.V. (NSI) חברה הולנדית, הנחשבת לאחת מקבוצות הנדל"ן המניב הגדולות בהולנד. NSI נסחרת בבורסת ה-EURONEXT באמסטרדם (סימונה: NISTI). NSI מאוגדת כ-REIT ובבעלותה נכסים מניבים בהולנד ומחוצה לה בשווי של כ-1.3 מיליארד יורו.
בנוסף, בבעלות החברה מספר מבני משרדים ומרכזים מסחריים בשוויץ, היא שותפה בעסקה המחזיקה במרכזי קניות בגרמניה המושכרים לחברת Hornbach.
משפחת חבס מחזיקה בכ- 40% ממניותיה של החברה, וקבוצת עופר ניהול בע"מ (מקבוצת סמי ועידן עופר, ואודי אנגל) מחזיקה בכ- 23% ממניות החברה.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x