התשואה להון מפעילות בישראל עמדה על 14.4%.
יחס היעילות של הקבוצה עמד על 49.2% ויחס היעילות מפעילות בישראל עמד על 46.3%.
צמיחה של 8% בהיקף האשראי לציבור, נטו, מתחילת השנה. האשראי לעסקים גדולים גדל ב-16.4%, האשראי לעסקים קטנים וזעירים גדל ב-4.1%, האשראי למשקי בית ללא הלוואות לדיור גדל ב-6.8% והאשראי לדיור (משכנתאות) גדל ב-7.7%.
ההוצאות להפסדי אשראי עמדו בשנת 2025 על 450 מיליון ש"ח ושיעור ההוצאה להפסדי אשראי בשנת 2025 עמד על 0.16%.
הקבוצה ממשיכה להציג איתנות וחוסן פיננסי, יחס הון עצמי רובד 1 עמד על 10.38% ויחס כיסוי הנזילות עמד על 120.8%.
דירקטוריון הבנק החליט על חלוקת דיבידנד בשיעור של 50% מרווחי הרבעון הרביעי של שנת 2025, בסך של כ-428 מיליון ש"ח.
שנת 2025 הייתה שנת מפנה עבור קבוצת דיסקונט. השינויים העמוקים שבוצעו בבנק ובקבוצה מעצבים מחדש את דמותה ויישאו פרי בשנים הקרובות. בשנה זו הונחו תשתיות ארגוניות והונעו תהליכים חשובים אשר נועדו לאפשר את יישומה של האסטרטגיה הרב שנתית - המשך מיקוד בהתייעלות, הובלה דיגיטלית מבוססת AI ודגש על צמיחה עסקית.
במהלך שנת 2025 השיק הבנק שורה של מוצרים חדשניים וראשונים מסוגם: "עדי" - סוכנת קולית מבוססת AI לקבלת מידע כללי ופרסונלי; "הארנק הירוק" - שירות חדש באפליקציית דיסקונט המאפשר ללקוחות לבצע רכישות גדולות וליהנות מהשתתפות הבנק ב-10% מסכום הרכישה; "Smart Future" - פלטפורמה דיגיטלית המאפשרת ללקוחותינו מבט הוליסטי וקל להבנה על תיק החיסכון הפנסיוני שלהם דרך האפליקציה, תובנות, מידע פיננסי והמלצות לפעולה לצורך תכנון עתידם הכלכלי בעת פרישה.
עיקרי הנתונים מתוך ה¬¬דוחות הכספיים לשנת 2025 ולרבעון הרביעי של השנה:
תוצאות:
הרווח הנקי - הסתכם בשנת 2025 בסך של 4.14 מיליארד ש"ח לעומת 4.28 מיליארד ש"ח בשנת 2024, ירידה של 3.3%. בניטרול רכיבים מסוימים , הסתכם הרווח הנקי בשנת 2025 בסך של 4.49 מיליארד ש"ח לעומת 4.46 מיליארד ש"ח בשנת 2024, גידול של 0.7%.
ברבעון הרביעי של השנה הסתכם הרווח הנקי בסך של 856 מיליון ש"ח לעומת 1.05 מיליארד ש"ח ברבעון המקביל אשתקד, ירידה של 18.4%. בניטרול הרכיבים המסוימים, הסתכם הרווח הנקי ברבעון הרביעי של השנה בסך של 885 מיליון ש"ח לעומת 1.08 מיליארד ש"ח בתקופה המקבילה אשתקד, ירידה של 18.0%.
התשואה להון - בשנת 2025 עמדה על 12.6% לעומת 14.2% בשנת 2024. בניטרול הרכיבים המסוימים, התשואה להון עמדה על 13.7%. התשואה להון מפעילות בישראל עמדה בשנת 2025 על 14.4% לעומת 16.3% בשנת 2024.
ברבעון הרביעי של השנה עמדה התשואה להון על 10.2% לעומת 13.4% ברבעון המקביל אשתקד. בניטרול הרכיבים המסוימים, התשואה להון עמדה על 10.5%. התשואה להון מפעילות בישראל עמדה ברבעון הרביעי של השנה על 11.4% לעומת 15.1% בתקופה המקבילה אשתקד.
סך כל ההכנסות - הסתכמו בשנת 2025 בסך של 13.31 מיליארד ש"ח לעומת 13.23 מיליארד ש"ח בשנת 2024, גידול של 0.6%. ברבעון הרביעי של השנה הסתכמו ההכנסות בסך של 3.05 מיליארד ש"ח לעומת 3.26 מיליארד ש"ח ברבעון המקביל אשתקד, ירידה של 6.3%.
יחס היעילות - בשנת 2025 עמד על 49.2% לעומת 46.9% בשנת 2024. יחס היעילות בניטרול הרכיבים המסוימים בשנת 2025 עמד על 48.1% לעומת 46.7% בשנת 2024. יחס היעילות מפעילות בישראל עמד בשנת 2025 על 46.3% לעומת 44.0% בשנת 2024.
ברבעון הרביעי של השנה עמד יחס היעילות על 59.3% לעומת 49.2% ברבעון המקביל אשתקד. יחס היעילות בניטרול הרכיבים המסוימים עמד ברבעון הרביעי של השנה על 53.9% לעומת 48.9% ברבעון המקביל אשתקד. יחס היעילות מפעילות בישראל עמד ברבעון הרביעי של השנה על 56.7% לעומת 46.7% בתקופה המקבילה אשתקד.
הוצאות בגין הפסדי אשראי - בשנת 2025 נרשמו הוצאות בגין הפסדי אשראי בסך של 450 מיליון ש"ח לעומת הוצאות בסך של 442 מיליון ש"ח בשנת 2024, גידול של 1.8%. ברבעון הרביעי של השנה נרשמו הוצאות בגין הפסדי אשראי בסך של 141 מיליון ש"ח לעומת 14 מיליון ש"ח ברבעון המקביל אשתקד. שיעור ההוצאה להפסדי אשראי בשנת 2025 עמד על 0.16% לעומת 0.17% בשנת 2024. שיעור ההוצאה להפסדי אשראי ברבעון הרביעי של השנה עמד על 0.19% לעומת 0.02% ברבעון המקביל אשתקד.
חלוקת דיבידנד - ביום 9.3.2026 החליט דירקטוריון הבנק על חלוקת דיבידנד בשיעור של 50% מרווחי הרבעון הרביעי של שנת 2025, בסך של כ-428 מיליון ש"ח.
הדיבידנד לשנת 2025, לרבות הרכישה העצמית, מסתכם בכ-2 מיליארד ש"ח, מתוכם 1.8 מיליארד ש"ח דיבידנד והיתרה ברכישה עצמית של מניות, כ-47% מהרווח השנתי.
התפתחות סעיפי המאזן:
האשראי לציבור, נטו - הסתכם ביום 31 בדצמבר 2025 בסך של 289 מיליארד ש"ח לעומת 267 מיליארד ש"ח ביום 31 בדצמבר 2024, גידול של 8%.
האשראי לעסקים גדולים גדל ב-16.4%, האשראי לעסקים קטנים וזעירים גדל ב-4.1%, האשראי למשקי בית ללא הלוואות לדיור גדל ב-6.8%, והאשראי לדיור (משכנתאות) גדל ב-7.7% מתחילת השנה.
פיקדונות הציבור - ליום 31 בדצמבר 2025 הסתכמו בסך של 359 מיליארד ש"ח לעומת 332 מיליארד ש"ח ביום 31 בדצמבר 2024, גידול של 8.1%.
יחס הון עצמי רובד 1 - ליום 31 בדצמבר 2025 הגיע לשיעור של 10.38% לעומת 10.66% ליום 31 בדצמבר 2024.
יחס כיסוי הנזילות - בשנת 2025 עמד על 120.8% לעומת 130.1% בשנת 2024.
סך כל הנכסים - ליום 31 בדצמבר 2025 הסתכם בסך של 478 מיליארד ש"ח לעומת 443 מיליארד ש"ח ביום 31 בדצמבר 2024, גידול של 8%.
סך כל ההון - ליום 31 בדצמבר 2025 הסתכם בסך של 35.34 מיליארד ש"ח לעומת 33.08 מיליארד ש"ח ביום 31 בדצמבר 2024, גידול של 6.8%.
דני ימין, יו"ר דירקטוריון דיסקונט:
"קבוצת דיסקונט מסכמת שנה של עשייה ענפה ושינויים מהותיים, במהלכה העמקנו את המיקוד ביישום התוכנית האסטרטגית של הקבוצה - 'דיסקונט 2030'.
אנו ממשיכים לפעול בעקביות ובנחישות לקראת אתגרי העתיד, במטרה להיות בנק חדשני, טכנולוגי ומוביל, המסייע ללקוחותיו לנהל את החוסן הפיננסי שלהם".
אבי לוי, מנכ"ל קבוצת דיסקונט:
"קבוצת דיסקונט מסכמת את שנת 2025 תוך שהיא מציגה רווחיות נאה וצמיחה מרשימה ואחראית במגזרים שבמיקוד, יחסי הון איתנים ושיפור מתמשך בנתוני המאזן. במהלך השנה ביצענו מהלכי עומק משמעותיים ליישום התוכנית האסטרטגית הרב שנתית, לרבות בחברות הקבוצה, הממוקדת בהתייעלות וצמיחה לצד השקת מספר מהלכים חדשניים ומשיאי ערך ללקוחותינו. הדו"חות הכספיים מתפרסמים על רקע מערכה נוספת באזורינו, אשר מציבה בפנינו אתגרים אישיים ולאומיים. נמשיך לסייע ולתמוך בלקוחותינו ולשמש עוגן איתן בפעילות המשק והחברה הישראלית".
רווחיות חברות הבת בשנת 2025
מרכנתיל. הרווח הנקי הסתכם בסך של 776 מיליון ש"ח לעומת 843 מיליון ש"ח בשנת 2024, ירידה של 7.9%. הרווח בשנת 2025 הושפע בעיקר מרישום מלוא ההוצאה על תוכנית הפרישה מרצון עליה הודיע הבנק ברבעון הרביעי לשנה.
כאל. הרווח הנקי הסתכם בסך של 129 מיליון ש"ח לעומת 301 מיליון ש"ח בשנת 2024, ירידה של 57.1%. הרווח בשנת 2025 הושפע בעיקר מהוצאות הקשורות בפסק הדין בעניין שומות מע"מ ומהגדלת ההפרשה בגין אופציה מסוג "פאנטום" שהוקנתה לחברת אל על.
דיסקונט ניו יורק. הרווח הנקי הסתכם בסך של 76 מיליון דולר לעומת 89 מיליון דולר בשנת 2024, ירידה של 14.6%.
דיסקונט קפיטל. הרווח הנקי הסתכם בסך של 388 מיליון ש"ח לעומת 311 מיליון ש"ח בשנת 2024, גידול של 24.8%.
מהלכים מרכזיים בשנת 2025
שנת 2025 הייתה שנת מפנה עבור קבוצת דיסקונט. השינויים העמוקים שבוצעו בבנק ובקבוצה מעצבים מחדש את דמותה ויישאו פרי בשנים הקרובות. בשנה זו הונחו תשתיות ארגוניות והונעו תהליכים חשובים אשר נועדו לאפשר את יישומה של האסטרטגיה הרב שנתית - המשך מיקוד בהתייעלות, הובלה דיגיטלית מבוססת AI ודגש על צמיחה עסקית.
יעדים ואסטרטגיה עסקית - תוכנית 'דיסקונט 2030'.
הבנק מיישם את התוכנית האסטרטגית המכוונת למימוש החזון 'להוביל את בנקאות המחר'. במסגרת יישום התוכנית הבנק ממשיך לעסוק באופן אינטנסיבי במישור ההתייעלות תוך מיפוי וטיפול מעמיק בכלל התהליכים הנדרשים לשם השגת מטרה זו; כמו כן, הבנק ממשיך לקדם ולהעצים את המרחב הדיגיטלי, על מנת להפוך אותו ל'בנקאי האישי' המועדף על הלקוח וכדי לאפשר ללקוחות הבנק לצרוך את כלל המוצרים והשירותים בסביבה דיגיטלית טבעית, נגישה ומבוססת AI; בנוסף, הבנק ממשיך לפעול על מנת לשפר משמעותית את השירות למגזר העסקים הקטנים ואף ביתר שאת, על רקע האתגרים איתם מתמודד מגזר זה על רקע אירועי התקופה הנוכחית.
במהלך שנת 2025 השיק הבנק שורה של מוצרים חדשניים וראשונים מסוגם:
"עדי" - סוכנת קולית מבוססת AI - שירות חדשני המספק מענה לשאלות כלליות הקשורות לבנק ולשאלות פרסונליות הנוגעות לחשבונם האישי של הלקוחות.
"הארנק הירוק" - שירות חדש באפליקציית דיסקונט המאפשר ללקוחות פרטיים לבצע רכישות גדולות במגוון בתי עסק וליהנות מהשתתפות הבנק ב-10% מסכום הרכישה בכל עסקה. את הארנק הירוק אפשר לטעון מכספי העובר ושב או לפרוס את סכום הטעינה בפריסת תשלומים נוחה באמצעות הלוואה. התשלום בארנק הירוק מיועד לעסקאות החל מסכום של 3,000 ש"ח ועד לסכום של 50,000 ש"ח במצטבר בתקופה של חצי שנה.
"Smart Future" - פלטפורמה דיגיטלית חדשנית באפליקציית דיסקונט המאפשרת ללקוחותינו מבט הוליסטי וקל להבנה על תיק החיסכון הפנסיוני שלהם, תובנות, מידע פיננסי והמלצות לפעולה לצורך תכנון עתידם הכלכלי בעת פרישה. מדובר בשירות ראשון מסוגו במערכת הבנקאית בישראל, שנועד להפוך את עולם הפנסיה מנושא מורכב ומעורפל, לנגיש, פשוט להבנה ונוח לתפעול. כלל המידע על החיסכון והביטוח הפנסיוני מרוכז במקום אחד, שמציג תמונה מלאה, ברורה ועדכנית על מצבו הפנסיוני של הלקוח. הנתונים יתעדכנו על בסיס נתוני המסלקה הפנסיונית ויאפשרו ללקוח להבין את מצבו הפיננסי בהווה ולקבל החלטות כלכליות מושכלות יותר.
בנק מרכנתיל אישר את התוכנית האסטרטגית לשנים 2026-2030. עקרונות הליבה של התוכנית הם צמיחה ומובילות במגזרי הליבה; חדשנות דיגיטלית וחוויית לקוח; וייעול הפלטפורמה הבנקאית. בדצמבר 2025 אישר מרכנתיל תוכנית פרישה מוקדמת מרצון, בתנאים מועדפים, לשנים 2026-2028 בהיקף של עד 170 פורשים.
דיסקונט ניו יורק גיבש תוכנית אסטרטגית חדשה שמיקודיה הם: האצת צמיחת הרווחיות; שיפור חווית הלקוח בהיבטי האשראי, התפעול והשירות; מודרניזציה והטמעה של תשתיות טכנולוגיות; וייעול יחידות המטה. כחלק מהחזון והנדבכים של התוכנית האסטרטגית, דיסקונט ניו יורק מחויב לשפר את התייעלות הבנק תוך שיפורים בתכנון ואפקטיביות של תהליכים. בבסיס מאמצים אלה קיימת המחויבות לניהול סיכונים איתן, ציות ובקרה.
הפרדת כאל מדיסקונט.
נחתם הסכם למכירת מלוא החזקות הבנק בכאל לקבוצת 'יוניון-הראל'; השלמת העסקה, תגדיל את הלימות ההון של הבנק ותאפשר לו להרחיב את הפעילות הבנקאית ובפרט, בתחום האשראי.
חתימה על הסכם קיבוצי חדש.
ההנהלה וארגון העובדים חתמו על הסכם קיבוצי חדש לשנים 2025-2027; ההסכם כולל תוספות שכר ושינויים שנקבעו לראשונה בחוקת העבודה שיתמכו ביעדי התוכנית האסטרטגית הרב שנתית.
מתווה הקלות כספיות ללקוחות.
בימים אלה, בעקבות המערכה 'שאגת הארי', יצא הבנק במתווה הקלות רחב היקף ללקוחותיו, במסגרתו ניתנות הקלות ללקוחות פרטיים ועסקים קטנים ובניהן הגדלת קו אשראי לעסקים קטנים, דחייה בתשלומי הלוואות, הקפאת תשלומי משכנתא והקלות נוספות. מתווה זה מתווסף למתווה בנק ישראל שאומץ על ידי הבנק במערכה הנוכחית ולמתווים קודמים שיישם הבנק במהלך השנה החולפת. במסגרת מתווי בנק ישראל, שאומצו על ידי הבנק והמתווים הוולונטריים שיזם הבנק, הוענקו החזרים משמעותיים לעסקים קטנים ולמילואימניקים, באמצעות החזרי עמלות, החזר ריביות חובה ("אוברדרפט"), החזרי ריביות בהלוואות לכל מטרה ותשלום ריבית בגובה 3% על יתרות הזכות. סך ההקלות וההטבות ללקוחות שנתן הבנק בשנת 2025 נאמד בכ-215 מיליון ש"ח.
דיסקונט ממשיך לתמוך בקהילה.
גם במהלך השנה החולפת המשיך דיסקונט את תמיכתו בקהילה. בצל המלחמה הקימה קבוצת דיסקונט מיזמים משמעותיים ומרגשים להם היו שותפים עובדי הבנק בפעילויות התנדבותיות, ביניהם "קרן אור", "חמ"ל דיסקונט" במחלקת השיקום בביה"ח שיבא, תוכנית "היום שאחרי השיקום" - תוכנית מנטורינג של מנהלים ומנהלות הבנק ואימוץ חברי "קיבוץ רעים". העלות הכוללת של התמיכה בלקוחות דיסקונט ושל ההתחייבויות לתמיכה בקהילה, נאמדת בכ-725 מיליון ש"ח.
קבוצת דיסקונט - נתונים עיקריים מהדוחות הכספיים המאוחדים
רווחיות (במיליוני ש"ח)
|
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
הכנסות ריבית, נטו |
2,273 |
2,362 |
(3.8) |
10,001 |
9,929 |
0.7 |
|
הוצאות בגין הפסדי אשראי |
141 |
14 |
907.1 |
450 |
442 |
1.8 |
|
סך כל ההכנסות שאינן מריבית |
782 |
897 |
(12.8) |
3,313 |
3,302 |
0.3 |
|
מזה: עמלות |
573 |
497 |
15.3 |
2,156 |
1,922 |
12.2 |
|
סך-כל ההכנסות |
3,055 |
3,259 |
(6.3) |
13,314 |
13,231 |
0.6 |
|
סך-כל ההוצאות התפעוליות והאחרות |
1,812 |
1,605 |
12.9 |
6,556 |
6,204 |
5.7 |
|
מזה: משכורות והוצאות נלוות |
906 |
899 |
0.8 |
3,490 |
3,459 |
0.9 |
|
רווח לפני מיסים |
1,102 |
1,640 |
(32.8) |
6,308 |
6,585 |
(4.2) |
|
רווח לאחר מיסים |
789 |
1,026 |
(23.1) |
3,979 |
4,047 |
(1.7) |
|
רווח נקי |
856 |
1,049 |
(18.4) |
4,140 |
4,281 |
(3.3) |
|
תשואה להון ב-% |
10.2 |
13.4 |
|
12.6 |
14.2 |
|
|
יחס היעילות ב-% |
59.3 |
49.2 |
|
49.2 |
46.9 |
|
|
885 |
1,079 |
(18.0) |
4,496 |
4,463 |
0.7 |
|
|
תשואה להון ב-% בניטרול רכיבים מסויימים |
10.5 |
13.8 |
|
13.7 |
14.8 |
|
|
יחס היעילות ב-% בניטרול רכיבים מסויימים |
53.9 |
48.9 |
|
48.1 |
46.7 |
|
רווחיות - בניטרול רכיבים מסויימים (במיליוני ש"ח)
|
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
רווח נקי |
856 |
1,049 |
(18.4) |
4,140 |
4,281 |
(3.3) |
|
בניטרול: |
|
|
|
|
|
|
|
רווח ממכירת מניות של ויזה אינק |
- |
- |
|
(12) |
(18) |
|
|
מימוש נכסים |
- |
- |
|
(41) |
- |
|
|
תוכנית פרישה בחברה בת (צמצום) |
104 |
- |
|
104 |
- |
|
|
השפעת השינוי בשיעור מס רווח |
- |
- |
|
- |
(24) |
|
|
מס מיוחד |
(79) |
6 |
|
164 |
184 |
|
|
השפעת סילוק |
4 |
6 |
|
11 |
22 |
|
|
הפרשות הנובעות מהפרדת כאל |
- |
18 |
|
46 |
18 |
|
|
פסק דין מע"מ כאל |
- |
- |
|
84 |
- |
|
|
רווח נקי בניטרול רכיבים מסויימים |
885 |
1,079 |
(18.0) |
4,496 |
4,463 |
0.7 |
מדדי ביצוע עיקריים (באחוזים)
|
|
2025 |
2024 |
|
תשואה להון |
12.6 |
14.2 |
|
תשואה לנכסים |
0.91 |
1.05 |
|
אשראי לציבור, נטו ביחס לפיקדונות הציבור |
80.3 |
80.4 |
|
יחס הון עצמי רובד 1 |
10.38 |
10.66 |
|
יחס ההון הכולל לרכיבי סיכון |
13.07 |
13.60 |
|
יחס המינוף |
6.5 |
6.7 |
|
יחס כיסוי הנזילות |
120.8 |
130.1 |
|
יחס יעילות |
49.2 |
46.9 |
|
שיעור יתרת ההפרשה להפסדי אשראי בגין אשראי לציבור, מיתרת האשראי לציבור |
1.26 |
1.36 |
|
שיעור ההוצאות בגין הפסדי אשראי ביחס ליתרה הממוצעת של האשראי לציבור |
0.16 |
0.17 |
התפתחות סעיפי המאזן (במיליוני ש"ח)
|
|
31 בדצמבר 2025 |
31 בדצמבר 2024 |
שינוי ב-% |
|
סך כל הנכסים |
478,146 |
442,659 |
8.0 |
|
אשראי לציבור, נטו |
288,805 |
267,312 |
8.0 |
|
ניירות ערך |
78,632 |
67,627 |
16.3 |
|
פיקדונות הציבור |
359,480 |
332,443 |
8.1 |
|
הון המיוחס לבעלי המניות של הבנק |
33,809 |
31,569 |
7.1 |
|
סך-כל ההון |
35,341 |
33,085 |
6.8 |
נתונים לגבי חברות הקבוצה
מרכנתיל (במיליוני ש"ח)
|
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
|
סך-כל ההכנסות |
|
601 |
624 |
(3.7) |
2,662 |
2,623 |
1.5 |
|
סך-כל ההוצאות |
|
439 |
289 |
51.9 |
1,261 |
1,110 |
13.6 |
|
רווח נקי |
|
106 |
208 |
(49.0) |
776 |
843 |
(7.9) |
|
תשואה להון המיוחס לבעלי המניות ב-% |
|
7.0 |
15.0 |
|
13.1 |
16.2 |
|
כאל (במיליוני ש"ח)
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
|
סך-כל ההכנסות |
832 |
776 |
7.2 |
3,254 |
2,936 |
10.8 |
|
סך-כל ההוצאות |
781 |
725 |
7.7 |
3,086 |
2,545 |
21.3 |
|
רווח נקי |
47 |
49 |
(4.0) |
129 |
301 |
(57.1) |
|
תשואה להון המיוחס לבעלי המניות ב-% |
6.7 |
7.2 |
|
4.6 |
11.5 |
|
דיסקונט ניו יורק (במיליוני דולר של ארה"ב)
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
|
סך-כל ההכנסות |
123 |
105 |
17.1 |
457 |
405 |
12.8 |
|
סך-כל ההוצאות |
94 |
73 |
28.8 |
327 |
286 |
14.3 |
|
רווח נקי |
13 |
30 |
(56.7) |
76 |
89 |
(14.6) |
|
תשואה להון המיוחס לבעלי המניות ב-% |
3.6 |
9.1 |
|
5.5 |
7.0 |
|
דיסקונט קפיטל (במיליוני ש"ח)
|
Q4/2025 |
Q4/2024 |
שינוי ב-% |
2025 |
2024 |
שינוי ב-% |
|
|
רווח נקי |
131 |
102 |
28.4 |
388 |
311 |
24.8 |
304 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 2360.18 מיליון בדיסקונט א
קרנות נאמנות שמחזיקות את דיסקונט א. לרשימה המלאה
|
שם קרן |
אחוז מהקרן |
בשקלים |
|
19.68% |
119215.5 |
|
|
19.53% |
211539703.4 |
|
|
19.43% |
140706926.3 |
|
|
17.62% |
3362012.38 |
|
|
17.62% |
46714077.92 |
|
|
17.62% |
80371843.38 |
|
|
17.34% |
42979876.44 |
|
|
11.25% |
69576905.22 |
|
|
10.23% |
1997544.48 |
|
|
9.53% |
41578037.44 |

אבי לוי, מנכ״ל בנק דיסקונט, צילום: ישראל הדרי


