נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מידרוג הותירה את הדירוג של חברת ביטוח האשראי בססח

מידרוג מותירה את דירוג איתנותה הפיננסית ((IFSR של חברת ביטוח האשראי בססח - החברה הישראלית לביטוח אשראי בע"מ (להלן: "בססח" או "החברה"), בדירוג Aa3, באופק יציב.

 

 
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
27/05/2015

דירוג איתנותה הפיננסית של החברה מתבסס על המתודולוגיה של מידרוג לדירוג איתנות פיננסית (IFSR) בחברות ביטוח אשראי. דירוג החברה משקף את גודלו ויציבותו של נתח השוק שלה לאורך שנים - להערכת החברה, ליום 31.12.2014, נתח השוק שברשותה עומד על כ- 55%, באופן דומה לשנים קודמות; שיעור חשיפה גבוה למבטחי משנה בעלי דירוג איתנות פיננסית גבוה; שיתוף פעולה עם בעלת המניות, התורמת לשיפור מערכות המידע והגבייה, וקבלת שירותי ניהול, ואדמיניסטרציה מהראל השקעות בביטוח ושירותים פיננסיים בע"מ ("הראל");

כמו כן ניתן להזכיר נושאי משרה בעלי ידע מצטבר של עשרות שנים בתחום; מערכות מחשוב מתקדמות; חלוקת דיבידנדים שמרנית לאורך השנים, שתמכה בגידול בהון העצמי של החברה, תוך שמירה על עודפי הון גבוהים מהותית מהנדרש; רווחיות יציבה לאורך שנים; התחייבות החברה לשמור בכל עת, על הון עצמי, בתוספת חלקה של החברה[2] בעתודת עודף הכנסות על הוצאות, חלקי היקף המכסות המאושרות (בניכוי מגבלות בהתאם לפוליסות), שלא ירד מ- 2.0% (להלן: "יחס הון נדרש"); רגישות נמוכה לתנודות בשוק ההון, שינויים בריבית ושינויים במדד המחירים לצרכן, הנתמכת על ידי תיק השקעות סולידי יחסית לענף הביטוח. כמו כן, לחברה חשיפה לסיכונים פוליטיים ושינויים רגולאטוריים במדינות הקונים וחשיפה למט"ח.


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x