נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

סקייליין מודיעה על מינויו של מר רוברט וקסמן לתפקיד סמנכ"ל הכספים

ואדים שוב, סמנכ"ל הכספים הנוכחי של החברה, יעבור להיות סגן נשיא בכיר בחברה.

 

 
רוברט וקסמןרוברט וקסמן
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
23/04/2018

חברת סקייליין השקעות (ת"א: SKLN), המתמחה בהשקעות בנדל"ן מלונאי מניב בקנדה ובארה"ב, מתכבדת להודיע על מיניו של מר רוברט וקסמן לתפקיד סמנכ"ל הכספים.
 
מר וקסמן בעל ניסיון של מעל 20 שנה בניהול כספים, מימון ונדל"ן. טרם מינויו לחברה, מר וקסמן הוביל את מחלקת היעוץ של Deloitte קנדה בטורונטו המתמחה ביעוץ למנהלי הכספים בחברות נדל"ן בתחומי אסטרטגיה, שוק ההון, מימון ויעלות תפעולית. לפני הצטרפותו ל-Deloitte מר וקסמן כיהן כסמנכ"ל הכספים של חברת CHC המתמחה בהשקעות בנדל"ן למגורים לסטודנטים. לפני כן, מר וקסמן שימש בתפקידים בכירים שונים בתחום ההשקעות בחברות TD Newcrest, National Bank ו-Merrill Lynch. מר וקסמן הינו רואה חשבון מוסמך בקנדה ובארה"ב ומחזיק בתעודה של אנליסט פיננסי מוסמך (CFA).
 
בלייק לאיין, מנכ"ל החברה, מסר "אנו שמחים על הצטרפות של רוברט וקסמן לצוות הניהולי הבכיר של החברה. הניסיון של רוברט בכל תחומי הנדל"ן עם מומחיות מיוחדת באופטימיזציה תפעולית, מימון ושוק ההון יהווה ערך רב לחברה ויסיעו לה להגשים את התוכנית האסטרטגית בשנים הבאות."
 
כמו כן, החברה מודיעה כי מר ואדים שוב, סמנכ"ל הכספים הנוכחי של החברה, יעבור להיות סגן נשיא בכיר. כחלק מתפקידו החדש, מר שוב יעבוד בצמוד למר בלייק לאיין על פרויקטים אסטרטגיים שונים ויסייע ביישום של תכנית הצמיחה של סקייליין. מר בלייק לאיין, מנכ"ל החברה, אמר, "ואדים שימש כסמנכ"ל הכספיים במהלך העשור האחרון ותרומתו הייתה חלק בלתי נפרד מהצלחתה של סקייליין כאשר אחד המהלכים הבולטים שהוביל היה המעבר של סקייליין מחברה פרטית לחברה ציבורית. החברה כולה מוקירה בתרומתו הרבה של ואדים שוב בתור סמנכ"ל הכספים לצמיחתה ואנחנו מצפים לראות את המשך תורמתו להצלחת החברה בתפקידו החדש."
 
אודות סקייליין 
 
סקייליין השקעות הינה חברה קנדית המתמחה בהשקעות בנדל"ן מלונאי מניב בארה"ב ובקנדה. החברה מחזיקה ב-19 נכסים מניבים הכוללים כ-3,180 חדרי מלון שפרוסים ב-18 ערים בארה"ב וקנדה, ובנק קרקעות עם זכויות בנייה של כ-3,000 יחידות דיור בשלושה אזורים עיקריים במחוז אונטריו, קנדה.  
 
החברה נסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב (סימול: SKLN) במדד SME60 לפי שווי של כ-485 מיליון שקל (כ-29 ש"ח למניה) והונה העצמי (המיוחס לבעלי המניות) נכון ליום 31 בדצמבר 2017, הסתכם בכ-705 מיליון שקל (כ-42.13 ש"ח למניה). 
 

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המופיעות במייל זה מועברים במסגרת תכתובת כללית, ואין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של נמען במייל זה, אין לראות בהם הצעה כלשהי, שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל נמען למייל זה – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע המופיע במייל זה, עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות במייל זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי בדברים נשוא מייל זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. משה מימון לא יהא אחראי בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש באמור במייל זה, אם יגרמו.

 
 
x